Τοροσίδης: «Δύσκολη ομάδα η Πλζεν, είμαστε πιο δεμένοι»

Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε για το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τα ματς με τη Βικτόρια Πλζεν. Τι είπε ο αρχηγός των Άγγλων Μάικλ Ντόουσον.

Τοροσίδης: «Δύσκολη ομάδα η Πλζεν, είμαστε πιο δεμένοι»

Ένα ιστορικό παιχνίδι έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός όπως είναι αυτό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον βρετανικό σύλλογο, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δεν είναι και το πιο σύνηθες να βρίσκονται αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο δύο σύλλογοι που ανήκουν στον ίδιο άνθρωπο. Αυτό θα συμβεί την Τρίτη το βράδυ στο φαληρικό γήπεδο με τον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Πέρα απ’ αυτό πρόκειται για ένα σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες και ειδικά για τον Ολυμπιακό λίγες ημέρες πριν το πρώτο του ματς με τη Βικτόρια Πλζεν. Στην κάμερα του One TV μίλησε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος τόνισε πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του αυτό το παιχνίδι. «Δεν έχω παίξει ξανά παιχνίδι με ομάδα που έχουμε τον ίδιο ιδιοκτήτη. Είμαστε χαρούμενοι που φιλοξενούμε τη Νότιγχαμ Φόρεστ στη χώρα μας, μία ιστορική ομάδα από την Αγγλία. Ελπίζω να το χαρεί ο κόσμος που θα έρθει να το δει και ελπίζουμε να είναι πολύς. Για εμάς είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς για να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια με τη Βικτόρια Πλζεν. Στα φιλικά παιχνίδια δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Η ομάδα είναι πιο δεμένη γιατί έμεινε ο περσινός κορμός της ομάδας. Έχουμε καταλάβει ότι μπροστά μας βρίσκεται μία ομάδα που είναι πολύ δύσκολη και στο πρώτο παιχνίδι στο Πλζεν πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κάνουμε το πρώτο βήμα», είπε ο «Τόρο».

Στην κάμερα του One TV μίλησε και ο αρχηγός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Μάικλ Ντόουσον, ο οποίος από την πλευρά του τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα ο κ. Μαρινάκης έφερε τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην Ελλάδα γι’ αυτό το σημαντικό φιλικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικό ματς και για τον Ολυμπιακό που έχει μπροστά του τα παιχνίδια με τη Βικτόρια Πλζεν», ήταν τα λόγια του, ενώ για την προσπάθεια της ομάδας του να επιστρέψει στην Premier League τόνισε: «Όνειρο του κ. Μαρινάκη είναι να επιστρέψει η ομάδα στην Premier League μετά από 20 χρόνια. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να βρεθούμε εκεί που αξίζει να βρίσκεται η Νότιγχαμ», τόνισε.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του αρχηγού του Ολυμπιακού και τη Νότιγχαμ Φόρεστ…