Ο Σουντανί μπορεί να παίξει τον ρόλο του αντί-Φορτούνη

Γιατί ο Αλγερινός μπορεί να σταθεί σε αυτό το ρόλο και πως ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πάνω του ως ακόμα μία λύση για το κενό που δημιουργήθηκε.

Ο Σουντανί μπορεί να παίξει τον ρόλο του αντί-Φορτούνη

Το θέμα του αντί-Φορτούνη είναι αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον μετά τον τραυματισμό του αρχηγού του Ολυμπιακού. Και δεν αναφερόμαστε σε μεταγραφικό θέμα, αλλά στις λύσεις που θα βρει η ομάδα του Πειραιά εκ των έσω και συγκεκριμένα από τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ της.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι ο πρώτος που έρχεται στο μυαλό όλων και όχι άδικα αφού αυτή είναι και η λύση που έχει το προβάδισμα αυτή τη στιγμή. Δεν είναι όμως η μοναδική επιλογή που έχει στα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς για να καλύψει το κενό του Φορτούνη.

Το είχαμε γράψει και στο «ΦΩΣ» τις προάλλες πως ο Χιλάλ Σουντανί είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει αυτόν τον ρόλο. Ο Αλγερινός έχει αγωνιστεί στην καριέρα του ως δεύτερος επιθετικός και φυσικά το ίδιο μπορεί να κάνει και στον Ολυμπιακό. Επί της ουσίας ο Μαρτίνς δεν έπαιζε με καθαρό «δεκάρι» τον Φορτούνη, αφού σε πάρα πολλά ματς τον έβαζε σε έναν ρόλο δεύτερου επιθετικού.

Το έκανε αρκετές φορές ο 49χρονος τεχνικός και ειδικά την περίοδο που τον είχε μαζί με τον Γκερέρο. Ο Σουντανί είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει εύκολα αυτό τον ρόλο και το θετικό δεν είναι μόνο ότι μπορεί να παίξει τον ρόλο, αλλά να πιάσει και τα νούμερα του Φορτούνη.

Πέρσι έχασε τη χρονιά στη Νότιγχαμ λόγω του τραυματισμού του, αλλά πρόπερσι είχε 18 γκολ και 9 ασίστ, ενώ της σεζόν 2016-2017 είχε 19 γκολ και 9 ασίστ με τη φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Αριθμοί που έρχονται πολύ κοντά σε αυτούς του Φορτούνη και με τον Σουντανί να έχει βάλει υποψηφιότητα γι’ αυτό το ρόλο. Βέβαια αυτή τη στιγμή ο παίκτης έχει παίξει ελάχιστα λεπτά στο φιλικό με το Αμβούργο και προέρχεται από μία μεγάλη αποχή λόγω του τραυματισμού του κάτι που σημαίνει πως θέλει το χρόνο του.