Ολυμπιακός: Έτοιμοι Ποντένσε, Ομάρ, στον Ρέντη και ο Μάρκοβιτς

Κανονικά συμμετείχαν στην προπόνηση του Ολυμπιακού οι Ομάρ, Ποντένσε, ενώ έπιασε δουλειά και ο Μάρκοβιτς.

Ολυμπιακός: Έτοιμοι Ποντένσε, Ομάρ, στον Ρέντη και ο Μάρκοβιτς

Τα άσχημα νέα μονοπώλησαν την ειδησεογραφία του Ολυμπιακού τις τελευταία 48 ώρες. Το Σάββατο το απόγευμα, ωστόσο, επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά και τουλάχιστον προέκυψαν καλά νέα.

Το βασικό είναι πως Ντανιέλ Ποντένσε και Ομάρ Ελαμπντελαουί προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Αμφότεροι επιβεβαίωσαν το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού που δεν ανησυχούσε και ήταν σίγουρο πως θα έμπαιναν με την ομάδα. Έτσι και οι δύο ποδοσφαιριστές τέθηκαν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Στα ευχάριστα που προέκυψαν από την προπόνηση του Σαββάτου είναι και το γεγονός πως στον Ρέντη πήγε ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός αν και αρχικά ήταν να ξεκινήσει τη Δευτέρα προπονήεις με την υπόλοιπη ομάδα μπήκε από το Σάββατο. Τον νεαρό κεντρικό αμυντικό θέλει να τον δει ο Πέδρο Μαρτίνς μέσα από τις προπονήσεις και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η πρόθεση να πάει δανεικός.

Στο μεταξύ τρέξιμο στο γήπεδο του Ρέντη έκανε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Η αποθεραπεία του διεθνούς μεσοεπιθετικού πάει από το καλό στο καλύτερο, αλλά ακόμα έχει δρόμο μπροστά του για να επιστρέψει στη δράση.