Μάνταλος: «Αποτυχημένη η περσινή σεζόν»

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν και υπογράμμισε πως ήταν αποτυχημένη. 

Μάνταλος: «Αποτυχημένη η περσινή σεζόν»

Ο Πέτρος Μάνταλος, μίλησε στην κάμερα της ΑΕΚ και αναφέρθηκε στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή του, Μιγκέλ Καρντόσο ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σεζόν που πέρασε, κάνοντας λόγο για αποτυχημένη χρονιά.

Για το ότι δεν κατέκτησαν πέρυσι κάποιον τίτλο: «Θα μπορούσαμε να πούμε πως η περσινή χρονιά μετά τον Νοέμβριο ήταν αποτυχία για τις βλέψεις των παικτών και της ομάδας. Είχαμε πει ότι δεν θέλουμε να το συζητήσουμε ξανά. Δεν υπάρχει ένας λόγος που να πούμε ότι έφταιξε. Σίγουρα η ευθύνη ανήκει σε εμάς τους ποδοσφαιριστές, γιατί είχαμε δείξει ότι είμαστε υπολογίσιμο σύνολο και καλό σύνολο. Στην πορεία όλα πήγαν στραβά και ολοκληρώσαμε την χρονιά χωρίς τίτλο».

Για την εικόνα που έχει για τον Μιγκέλ Καρντόσο:«Είναι πολύ θετικό πως τη φιλοσοφία που θέλει να μας περάσει ότι αρέσει στους παίκτες. Μας βοηθάει να το καταλάβουμε και να το βγάλουμε πιο γρήγορα στο παιχνίδι μας».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν: «Αυτή τη στιγμή το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε. Να σταματήσουμε να υποσχόμαστε πράγματα. Δεν είναι ο σωστός χρόνος να το κάνουμε αυτό. Θα στείλουμε το μήνυμά μας ακόμα και μέσα από τα φιλικά, μέσα από το παιχνίδι μας. Θα καταλάβουν τι θέλουμε να κάνουμε τη φετινή σεζόν».