Εξαφανίστηκαν 20.000 διαρκείας του Ολυμπιακού!

Πολύ κοντά στο sold out στις κάρτες διαρκείας είναι ο Ολυμπιακός, ενώ τεράστιο είναι το ενδιαφέρον και για το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Εξαφανίστηκαν 20.000 διαρκείας του Ολυμπιακού!

Δέκα ημέρες πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για τα προκριματικά του Champions League και ο κόσμος του καπαρώνει τις θέσεις στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι φίλοι των Πειραιωτών δείχνουν απίστευτη δίψα να στηρίξουν την ομάδα τους στα ματς της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Είναι χαρακτηριστικό πως έχουν φύγει ήδη περισσότερα από 20.000 εισιτήρια διαρκείας.

Αυτό σημαίνει πως έχουν απομείνει λιγότερα από 1.000 εισιτήρια για να γίνει sold out στα διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στις θύρες 1, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 17, 19 και 20 τα διαρκείας έχουν εξαντληθεί κάτι που σημαίνει πως όσοι θέλουν να έχουν εξασφαλισμένη θέση στο φαληρικό γήπεδο τη νέα σεζόν θα πρέπει να τρέξουν για να προλάβουν.

Η διάθεση των διαρκείας θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα από το φαληρικό γήπεδο από τις 10:00 έως τις 18:00, ενώ όλο το 24ωρο θα συνεχίζεται από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Παράλληλα με τα διαρκείας ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και για το φιλικό παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Έχουν φύγει ήδη 5.000 εισιτήρια για την ιστορική αναμέτρηση με τον αγγλικό σύλλογο. Επίσης η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί τη Δευτέρα από τα εκδοτήρια που βρίσκονται έξω από τη θύρα 25 του «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού.