Ολυμπιακός: Γιατί δεν θέλει δεύτερο τερματοφύλακα ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν «καίγεται» αυτή τη στιγμή να πάρει άλλον πορτιέρε για να πλαισιώσει τον Ζοσέ Σα.

Ολυμπιακός: Γιατί δεν θέλει δεύτερο τερματοφύλακα ο Μαρτίνς

Μέχρι τώρα οι κινήσεις του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό παζάρι είναι πολύ μεθοδικές δημιουργώντας έτσι ένα ρόστερ που έχει την περσινή χημεία και παράλληλα είναι και ενισχυμένο. Κινήσεις θα γίνουν κι άλλες μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχε ανοίξει κουβέντα και για τον δεύτερο τερματοφύλακα.

Δεν είναι και λίγα τα ονόματα που «έπαιξαν» για να πλαισιώσουν τον Ζοσέ Σα, αλλά η πραγματικότητα είναι μία αυτή τη στιγμή για το συγκεκριμένο θέμα. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν «καίγεται» να πάρει τερματοφύλακα. Όπως ακριβώς το διαβάζετε. Ο Πορτογάλος δεν «καίγεται» και δεν έχει τη διάθεση να πάρει πορτέρε πίσω από τον Σα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ισχύει ότι ο 49χρονος προπονητής δεν… τρελαίνεται να πάρει τερματοφύλακα. Ο Πορτογάλος πρώτα απ’ όλα έχει πάθει την πλάκα του με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη. Ο μικρός του έχει κλέψει την καρδιά και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένα παιδί 16,5 ετών μπορεί να κάνει αυτά που κάνει και παράλληλα να κάνει μία τόσο καλή προετοιμασία.

Ο Μαρτίνς τον έβλεπε από τον Ρέντη τον Τζολάκη και το έλεγε πριν φύγει η ομάδα για την Πολωνία ότι αυτό το παιδί μπορεί να σταθεί στην τριάδα των πορτιέρε. Πλέον βλέποντας τον σε Πολωνία και Αυστρία σχεδόν έχει πάρει την απόφαση ο Ολυμπιακός να πορευτεί με τον Σα και τον Τζολάκη.

Και στην εξίσωση βάλτε και τον Μάριο Σιαμπάνη, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να θέλει το χρόνο του ακόμα για να προσαρμοστεί, αλλά ο Μαρτίνς και γι’ αυτόν έχει πολύ καλή εικόνα. Θεωρεί ότι έχει τα προσόντα να σταθεί στο μεγάλο λιμάνι. Ο Μαρτίνς πιστεύει πως με Σα, Τζολάκη και Σιαμπάνη είναι μία χαρά και θεωρεί άδικο προς αυτά τα δύο παιδιά να μην τους δώσει την ευκαιρία να είναι στην τριάδα. Αυτή τη στιγμή δεν σκοπεύει να πάρει δεύτερο τερματοφύλακα.