O Μουνιέ έστειλε εξώδικο στον Παναθηναϊκό

Ο Άντονι Μουνιέ ζήτησε την άμεση καταβολή των 145.000 ευρώ από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία έχει προθεσμία οκτώ εργάσιμων ημερών για να πληρώσει το ποσό

O Μουνιέ έστειλε εξώδικο στον Παναθηναϊκό

Εξώδικο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε ο δικηγόρος του Άντονι Μουνιέ, με το οποίο ζητά από την διοίκηση του συλλόγου να καταβληθούν στον πελάτη του τα οφειλόμενα χρήματα.

O 31χρονος Γάλλος περιμένει την καταβολή της τελευταίας πληρωμής που προβλέπει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους "πράσινους" για την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2018-2019), που αντιστοιχεί στο ποσό των 145 χιλιάδων ευρώ, ενώ σε επικοινωνία που είχε με τον Νίκο Νταμπίζα του κατέστησε σαφές πως δεν προτίθεται να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα χωρίς αποζημίωση.

Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή απέστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ και η τελευταία έχει πλέον περιθώριο οκτώ εργάσιμων ημερών για τα καταβάλει τα χρήματα, ενώ σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί τότε ο Μουνιέ θα αποκτήσει δικαίωμα προσφυγής και θα μείνει ελεύθερος.

Πέρα από τον 31χρονο, εξώδικο στον Παναθηναϊκό για οφειλόμενα χρήματα είχε στείλει επίσης και ο Βαγγέλης Οικονόμου, ωστόσο η διοίκηση των «πρασίνων» κατέβαλε στον παίκτη το ποσό των 42.500 ευρώ.