Στην παρουσίαση της νέας φανέλας ο Δώνης υποσχέθηκε μεταγραφές (pics)

Στο πλάνο που έχει συμφωνηθεί με τον Νίκο Νταμπίζα και εφαρμόζεται ήδη, αναφέρθηκε ο τεχνικός των «πρασίνων» στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων 

Στην παρουσίαση της νέας φανέλας ο Δώνης υποσχέθηκε μεταγραφές (pics)

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (9/7) η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Πλανητάριο, με την ΠΑΕ να παρουσιάζει τις εμφανίσεις της ομάδας για τη νέα περίοδο, τις οποίες σχεδίασε γνωστή ιταλική εταιρεία. Η πρώτη ήταν μονόχρωμη πράσινη με τριφύλλια, η δεύτερη λευκή με πράσινα μανίκια, η τρίτη σε χρώμα μαύρο, ενώ του γκολκίπερ χρυσή.

Στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας των «πρασίνων», ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, προανήγγειλε μεταγραφική ενίσχυση για το «τριφύλλι» στο αμέσως επόμενο διάστημα: «Προσωπικά δεν ανησυχώ. Δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο, σύμφωνα με το οποίο κοιτάμε συγκεκριμένους στόχους ανάλογα με τις προτεραιότητες και όσα έχουμε αποφασίσει από κοινού με τον Νίκο Νταμπίζα. Κινούμαστε σε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ, που είναι πάνω από τις αρχικές προβλέψεις», είπε αρχικά ο Δώνης και συνέχισε:

«Χρειάζεται λίγη υπομονή να βρούμε τους κατάλληλους παίκτες. Πιστεύω θα έρθουν και θα είμαστε καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι. Το καλύτερο σενάριο είναι να έχουμε τους παίκτες πριν πάμε στην Ολλανδία για να μπορούν να μπουν στο πνεύμα του συλλόγου. Δεν μπορώ όμως να ξέρω πώς θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις. Πιστεύω πάντως ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε τις πρώτες μεταγραφές».

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, αφού ευχαρίστησε αυτούς που συνεργάστηκαν για την επίτευξη της συμφωνίας, δήλωσε ακόμη: «Υπάρχει μία σύμπτωση ευχάριστη, το 1993 όταν η τότε ιδιοκτησία αποφάσισε να διακόψουμε τη συνεργασία με μία άλλη εταιρία, είπαμε να πάρουμε την Kappa. Διότι υπήρχε ένας καλός οίκος που την εκπροσωπούσε και γιατί προσέφεραν ρουχισμό υψηλής ποιότητας. Επειδή τα 26 χρόνια που πέρασαν εσείς ανεβάσατε τα στάνταρ. Εγώ υπέγραψα και τα δύο συμβόλαια. Εύχομαι σε όλους μία καλή αθλητική σεζόν».

Λίγες ημέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με το «τριφύλλι», ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος με τις νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού: «Μου άρεσαν πάρα πολύ οι νέες φανέλες και η εκδήλωση ήταν υπέροχη. Από αυτές τις εμφανίσεις έχουμε τρομερές αναμνήσεις από το παρελθόν. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους που δούλεψαν για τη φανέλα», τόνισε ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Η ανανέωση που έγινε πρόσφατα δεν ήταν τυχαία. Θεωρώ ότι ήταν μια δικαίωση για μένα και θέλω μνα ανταποδώσω στο γήπεδο και να δικαιώσω τον προπονητή».

Να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με στιγμές από τη διετία που ο Παναθηναϊκός συνεργάστηκε με τη συγκεκριμένη εταιρία στις αρχές της δεκαετίας του '90.