Ο Μπενασέρ ξεμπέρδεψε με το Copa Africa και εξετάζει Ολυμπιακό!

Ο Μαροκινός χαφ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στα γήπεδα της Αιγύπτου και πλέον μελετάει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Ο Μπενασέρ ξεμπέρδεψε με το Copa Africa και εξετάζει Ολυμπιακό!

Αφού ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ενός παίκτη που ήθελε πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, πλέον «τρέχει» και το θέμα της απόκτησης ενός χαφ.

Τα ονόματα λίγο – πολύ είναι γνωστά. Ο ένας είναι ο Άλφα Σεμέδο της Μπενφίκα, ο οποίος απασχόλησε και πέρσι τους «ερυθρόλευκους», αλλά προς το παρόν εμφανίζεται να είναι στο στόχαστρο των Γουίγκαν, Μπέρνλι και... Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μάλιστα, στο Νησί επιμένουν ότι ο πιθανότερος σταθμός του νεαρού χαφ των Λουζιτανών θα είναι η Αγγλία.

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει πάντοτε στο προσκήνιο το όνομα του Γιουσέφ Αϊτ Μπενασέρ. Ο 22χρονος χαφ που παραχωρείται από τη Μονακό, είτε με κανονική μεταγραφή, είτε με δανεισμό, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Copa Africa με το Μαρόκο και πλέον είναι σε θέση με πιο καθαρό μυαλό να εξετάσει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Η Τουλούζ και η Βόλφσμπουργκ ήταν οι δύο ομάδες που κινήθηκαν επισήμως για την απόκτησή του. Στο Πριγκιπάτο λένε ότι έχει κάνει την κίνησή του και ο Ολυμπιακός. Ξέρει πλέον πώς έχει η κατάσταση, γνωρίζει τα δεδομένα της υπόθεσης και αναμένεται να κάνει το αποφασιστικό «χτύπημα».

Θα πρέπει να σημειώσουμε βεβαίως ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, καθώς ο παίκτης έχει ένα συμβόλαιο άνω του ενός εκατομμυρίου και είναι ένα θέμα, σε περίπτωση δανεισμού του, με ποιον τρόπο θα καλυφθεί.

Στο δια ταύτα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις ακόμη και εντός της εβδομάδας με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ή με τον Άλφα Σεμέδο αν δεν κλείσει πουθενά στην Αγγλία.