Ο τίμιος Γκερέρο έχει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού

Τα τρία γκολ δεν έκαναν… εκτελεστή τον Ισπανό, ο οποίος παραμένει ένας πολύ φιλότιμος ποδοσφαιριστής που καταθέτει και την ψυχή του στην ομάδα.

Ο τίμιος Γκερέρο έχει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού

Μεγάλος πρωταγωνιστής του τελευταίου φιλικού του Ολυμπιακού με τη Γιαγκελόνια ήταν ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Ο Ισπανός επιθετικός έκανε χατ τρικ, ενώ είχε και δοκάρι. Ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της προετοιμασίας με τέσσερα γκολ και ένα δοκάρι, αλλά είναι ένας παίκτης για τον οποίο αξίζει να αναφέρουμε κάποια πράγματα.

Για τον Γκερέρο όλες αυτές τις ημέρες από το Γκνιεβίνο μεταφέραμε την εικόνα του και αυτή σίγουρα δεν ήταν ότι πρόκειται για παίκτη αδιάφορο. Ο Ισπανός όπως ήταν πέρσι έτσι ήταν και στην προετοιμασία. Ένας παίκτης χαμηλών τόνων που δουλεύει καθημερινά, αλλά δεν έχει το εύκολο γκολ.

Δεν άλλαξε κάτι πάνω σε αυτό και όπως τον γνώρισε την περασμένη σεζόν ο κόσμος έτσι παρέμεινε και φέτος. Το κακό για τον Ισπανό ήταν ότι δεν βελτίωσε την τελική του προσπάθεια. Κατά τα άλλα κανείς δεν τον κατηγορεί για αδιαφορία και ούτε το μυαλό του είναι αλλού.

Το αντίθετο είναι παίκτης που κάνει αισθητή την παρουσία του και στις προπονήσεις και στα ματς. Το έχουμε γράψει και στο ΦΩΣ ότι είναι παίκτης που είναι τίμιος και δίνει πάρα πολλές μάχες μέσα στο γήπεδο. Στον Ολυμπιακό το γνώριζαν από πέρσι που αποκτήθηκε ότι δεν είναι "φονιάς", αλλά είναι παιδί που δεν θα δημιουργήσει προβλήματα και θα παλεύει σαν… σκυλί κάθε μέρα.

Αυτό ακριβώς κάνει ο Γκερέρο και φυσικά δεν περιμέναμε τα τρία γκολ που έβαλε για να τα γράψουμε. Απλά θα πρέπει και ο κόσμος να έχει στο μυαλό του ότι αυτός ο παίκτης μπορεί να κάνει πάρα πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο και από την άλλη ποτέ δεν έδειξε ότι έχει ξενερώσει και ψάχνεται να φύγει. Το τι θα γίνει στο τέλος είναι μία άλλη ιστορία, πάντως είναι παίκτης που χωράει στο ρόστερ.