Ολυμπιακός – Γιαγκελόνια 5-0: Πάρτι με σόου Γκερέρο

Στη βροχερή Βαρσοβία οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί και επικράτησαν με 5-0 της 5ης του πολωνικού πρωταθλήματος, Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ.

Ολυμπιακός – Γιαγκελόνια 5-0: Πάρτι με σόου Γκερέρο

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Γκερέρο που πέτυχε τρία τέρματα. Εξαιρετικός και ο Γιώργος Μασούρας που ήταν μέσα στα τρία από τα πέντε γκολ. Τρομερή ασίστ από Ραντζέλοβιτς στο γκολ του Φορτούνη.

Διαβάστε το Live του αγώνα

Το καλύτερο το φύλαγε για το… τέλος ο Ολυμπιακός επί πολωνικού εδάφους. Στην βροχερή Βαρσοβία οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί και επικράτησαν με 5-0 της 5ης του πολωνικού πρωταθλήματος, Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ.

Δείτε τα πέντε γκολ του αγώνα

Τρία γκολ πέτυχε ο Γκερέρο, ένα ο Μπα, ένα ο Φορτούνης και πολύ καλό ματς από τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, με τον Γιώργο Μασούρα να ξεχωρίζει και τον Ραντζέλοβιτς να κλέβει την παράσταση με την φοβερή ασίστ στο γκολ του Φορτούνη.

«ΣΟΟΥ» ΜΑΣΟΥΡΑ - ΓΚΕΡΕΡΟ

Ό,τι ήθελε έκανε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχοντας επιλέξει 4-4-2 με τον Σα κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Τοροσίδη, Αβραάμ, Μπα και Κούτρη, στα χαφ τους Ανδρούτσο – Σουρλή, τους Βαλμπουενά και Γιώργο Μασούρα στα «φτερά», ενώ στην επίθεση είχε τους Γκερέρο και Σολδάνο.

Ο Ραντζέλοβιτς έδωσε την ασίστ της ζωής του, ο Φορτούνης την έκανε γκολ (vid)

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν… ισοπεδωτικοί στο πρώτο 45λεπτο, δεν άφησαν λεπτό τους Πολωνούς να αναπνεύσουν και με «όπλο» την πίεση ψηλά που ασκούσαν, κατάφεραν από νωρίς να βάλουν τις βάσεις για μία εύκολη φιλική επικράτηση.

Στο 11’ ο Μπα άνοιξε το σκορ έχοντας ευνοηθεί από μία κόντρα που προέκυψε σε σουτ του Γιώργου Μασούρα. Στο 31ο λεπτό ο Μασούρας που ήταν εκ των κορυφαίων, έκλεψε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, πήρε αρκετά μέτρα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Γκερέρο για το 2-0. Στο 45’ πάλι από κάθετη πάσα του Μασούρα, ο Γκερέρο «κρέμασε» τον Σαντίνι και… 3-0.

«Καρφιά» Μαρτίνς για την εικόνα στο τελευταίο μισάωρο!

Ήταν ένα ημίχρονο στο οποίο ο Ολυμπιακός ήταν φοβερά εύστοχος και θα μπορούσε να πετύχει και τέταρτο γκολ αν στο 38’ ο Γκερέρο δεν «σημάδευε» το δοκάρι.

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

Οι Πειραιώτες και στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο με τον Γκερέρο να σκοράρει για ακόμη μία φορά στο 57’ και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Κούτρης: «Το καλό είναι ότι έχουμε τον ίδιο προπονητή»

Η Γιαγκελόνια είχε γίνει έρμαιο στις ορέξεις των ποδοσφαιριστών του Πέδρο Μαρτίνς. Ένας Μαρτίνς που στο 61’ προχώρησε σε μαζεμένες αλλαγές για να δοκιμάσει και κάποια άλλα πράγματα στο μυαλό του, αλλά και για να ξεκουράσει ορισμένους από αυτούς που ξεκίνησαν επειδή είχαν παίξει και πριν από δύο 24ωρα.

Έβαλε τους Τζολάκη, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μαρτίνη, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνη και Ντουρμισάι. Μόνο τον Αβραάμ άφησε στο ματς, αλλά αν υπήρχε ο Βούκοβιτς, θα έβγαινε και ο Παπαδόπουλος.

Ο Ολυμπιακός εξακολουθούσε να πιέζει τους Πολωνούς, με την Γιαγκελόνια να δυσκολεύεται αρκετά για να βρει διαδρόμους προς τα καρέ των «ερυθρολεύκων» και την ομάδα του Μαρτίνς «σβηστά» να «καθαρίζει» όποιες φάσεις πήγαν να δημιουργηθούν στην περιοχή της. Μία φορά χρειάστηκε ο Τζολάκης να επέμβει και τα κατάφερε στο σουτ του Πόσπισιλ στο 76’.

Το κερασάκι στην τούρτα για την πολύ καλή παρουσία του Ολυμπιακού στην Βαρσοβία ήταν η εξαιρετική ασίστ του Ραντζέλοβιτς με δεξί εξωτερικό και το πλασέ του Φορτούνη για το τελικό 5-0 στο 77’.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ 5-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4-4-2 και από το 61’ 4-2-3-1): Σα (61’ Τζολάκης) – Τοροσίδης (61’ Ομάρ) Αβραάμ Μπα (61’ Σεμέδο) Κούτρης (61’ Μαρτίνης) – Ανδρούτσος (61’ Γκιγιέρμε) Σουρλής (61’ Μπουχαλάκης) Βαλμπουενά (61’ Ποντένσε) Γιώργος Μασούρας (61’ Ραντζέλοβιτς) – Γκερέρο (62’ Φορτούνης), Σολδάνο (61’ Ντουρμισάι).

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ: Σαντίνι, Βοϊτίτσκι, Μίτροβιτς, Άρσενιτς, Γκιλιέρμε, Πόσπισιλ, Κβιέτσιεν (23’ λ.τρ. Χόριν), Καμαρά, Στρούσκι, Ιμάζ, Μουντρίνσκι.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Κάντλεκ, Μπίντα, Κλίμαλα, Ναβρότσκι.