Τι ισχύει με Μαρκάνο

Ο Ισπανός φεύγει από την Πόρτο, οι Πορτογάλοι τον έμπλεξαν με τον Ολυμπιακό, αλλά στο… κόλπο είναι σύλλογοι από Ιταλία και Ισπανία!

Τι ισχύει με Μαρκάνο

Ο Ιβάν Μαρκάνο μπήκε ξανά στη ζωή του Ολυμπιακού σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στην Πορτογαλία. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι γνωστό πως θα προχωρήσουν σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους και φυσικά δεν θα αποτελέσει εξαίρεση ούτε η αμυντική γραμμή. Πόσο εύκολο είναι να έρθει ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός για τρίτη φορά στο μεγάλο Λιμάνι;

Πρώτα απ’ όλα το συμβόλαιο του με την Πόρτο λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν θα ανανεώσει με τους «Δράκους» και είναι δεδομένη η αποχώρηση του. Η Πόρτο θα ήθελε να τον κρατήσει, όμως ο ίδιος επιθυμεί μία αλλαγή στην καριέρα του. Ο Μαρκάνο έχει κάνει πολύ γεμάτες σεζόν με τη φανέλα της Πόρτο και ήδη φέτος μετράει 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τρία γκολ, ενώ σε όλες τις διοργανώσεις έχει 40 συμμετοχές.

Ο Ιβάν Μαρκάνο εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στο… στόχαστρο αρκετών ομάδων. Ακόμα και στη λίστα της Μίλαν φιγουράρει το όνομα του 30χρονου στόπερ σύμφωνα με όσα είχαν γράψει στα ρεπορτάζ τους οι Ιταλοί. Πρόσφατα, όμως, στην πατρίδα του φούντωσε η φημολογία πως επιστρέφει στη La Liga να συνεχίσει την καριέρα του.

Η Βαλένθια φέρεται να είναι η ομάδα που ασχολείται πιο ζεστά μαζί του, ενώ… κλεφτές ματιές ρίχνουν και Σεβίλλη, Μπέτις με σαφώς λιγότερες πιθανότητες. Σε όλα αυτά προσθέστε πως ο Ιβάν Μαρκάνο στην Πόρτο είχε ένα συμβόλαιο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει πολύ δύσκολη η επιστροφή του στο μεγάλο Λιμάνι. Από την άλλη, όμως, δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε πως στον Πειραιά υπάρχει πολύ καλή άποψη για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό και φυσικά δεν θα... χάλαγε κανέναν η επιστροφή του.