«Καρφιά» Μαρτίνς για την εικόνα στο τελευταίο μισάωρο!

Ο Πορτογάλος τεχνικός αφού δήλωσε ευχαριστημένος από τα πρώτα 60 λεπτά στο φιλικό με την Γιαγκελόνια, έκρουσε «καμπανάκια» σε κάποιους από τους παίκτες που μπήκαν στα τελευταία λεπτά.

«Καρφιά» Μαρτίνς για την εικόνα στο τελευταίο μισάωρο!

Ο Πέδρο Μαρτίνς αρχικά τόνισε στην κάμερα των καναλιών «Novasports»: «Είμαι ευχαριστημένος με το πρώτο ημίχρονο και ειδικά με τα πρώτα 60 λεπτά. Είδα πράγματα που θέλω να βλέπω. Ήταν συνεπής σε αυτά που θέλουμε. Για να είμαι ειλικρινής δεν μου άρεσαν τα τελευταία 30 λεπτά. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είχαν εκπληκτική χρονιά πέρσι και δεν μ’ άρεσε η εικόνα τους στο τέλος. Δεν είμαι χαρούμενος για τα τελευταία 30 λεπτά».

Ολυμπιακός – Γιαγκελόνια 5-0: Πάρτι με σόου Γκερέρο

Στη συνέχεια υποστήριξε για το τι λέει για την ομάδα του το 5-0: «Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι ό,τι και να γίνει στα προκριματικά. Όπως δεν έδωσα σημασία στα προηγούμενα αποτελέσματα, δεν θα δώσω ούτε σήμερα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Επαναλαμβάνω όμως ότι κάποιοι παίκτες που πέρσι έκαναν πολύ καλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, σε αυτό το ματς δεν τα έδωσαν όλα. Θέλω να είναι προσεκτικοί. Κάποιοι παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ πέρσι ή ήρθαν φέτος, έδειξαν κάποια πράγματα».

Όλα τα γκολ του Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια 5-0 (vid)

Όταν ρωτήθηκε για τον Ελ Αραμπί απάντησε: «Δεν θα μιλήσω για παίκτες που δεν είναι στην ομάδα, αλλά για τον Γκερέρο που πέτυχε τρία γκολ, για τον Σολδάνο που είναι επαγγελματίας, όπως και ο Κάιπερς και ο Ντουρμισάι που κάνει μεγάλη προσπάθεια για να μείνει στην ομάδα μας».

Τέλος αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Βούκοβιτς: «Είναι μία λιγότερη λύση για εμάς. Τραυματίστηκε και το ιδανικότερο είναι να γυρίσει στην Αθήνα, γιατί εδώ δεν έχουμε τις συνθήκες για να γυρίσει στη δράση».