Ολυμπιακός: Ρόστερ 25 παικτών θέλει ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού δεν θέλει μεγάλο ρόστερ.

Ολυμπιακός: Ρόστερ 25 παικτών θέλει ο Μαρτίνς

Η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τον Ολυμπιακό να είναι σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών και είναι δεδομένο πως θα πάρει παίκτες έως το τέλος του καλοκαιριού.

Ήδη ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στη διάθεση του 29 ποδοσφαιριστές με τους οποίους δουλεύει στην προετοιμασία. Ο Πορτογάλος τεχνικός παρά το γεγονός πως τα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν αυξηθεί και η πίεση του προγράμματος θα είναι πολύ μεγαλύτερη δεν έχει σκοπό να αυξήσει τον αριθμό του ρόστερ.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος κόουτς θέλει κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου θέλει να δουλέψει με 25 παίκτες στο σύνολο. Αυτό σημαίνει ότι θέλει να έχει 22 ποδοσφαιριστές συν τρεις τερματοφύλακες. Κάπως έτσι το έχει στο μυαλό του ο 49χρονος τεχνικός και θεωρεί πως αυτός είναι ο ιδανικός αριθμός για να δουλέψει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Για τον Πέδρο Μαρτίνς η αλλαγή στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά στα πλάνα του. Αυτό σημαίνει πως αναμένεται να κάνει μεγάλο ψαλίδι στο ρόστερ που ήδη έχει στα χέρια του.

Ο κόουτς αυτή τη στιγμή έχει 29 ποδοσφαιριστές στην Πολωνία τρεις στο Copa Africa και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο αριθμός φτάνει στους 33 και αν προσθέσουμε τις μεταγραφές που θα γίνουν τότε το νούμερο μπορεί να φτάσει μέχρι και στο 36. Αν πάμε μέχρι εκεί τότε καταλαβαίνουμε πως θα πρέπει να κοπούν εννιά από αυτούς που ήδη υπάρχουν. Κι αν οι δύο πιτσιρικάδες, Μαρτίνης, Σουρλής συν τους δύο πορτιέρε, Τζολάκη, Στουρνάρα είναι οι εύκολες λύσεις τότε καταλαβαίνουμε πως ψάχνει ακόμα πέντε για να κόψει.

Επομένως θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ που βλέπουμε ήδη στην προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αλλάζει τα πλάνα του, ούτε για τη σεζόν που έχει μπροστά του. Ξέρει ότι έχει αρκετά παιχνίδια και πολύ περισσότερο ένα πρόγραμμα που θα έχει μεγάλη πίεση, αλλά ο ιδανικός αριθμός γι' αυτόν είναι οι 25 ποδοσφαιριστές.