Άδεια Τούμπα γεμάτη θέαμα (vid)

Σε ματς που έγινε κεκλεισμένων των θυρών και είχε δυο πανέμορφα γκολ ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Πανιώνιο με 3-1 στην Τούμπα.

Άδεια Τούμπα γεμάτη θέαμα (vid)

O ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στα πρώτα λεπτά του αγώνα, διάστημα στο οποίο πέτυχε δυο γκολ και έχασε άλλα δυο. Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο (2') έβαλε το χεράκι του ο Κότνικ που πραγματοποίησε άστοχη έξοδο και ο Σάχοφ μετά δεν είχε παρά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα

Η άμυνα του Πανιώνιου συνέχισε να παραπαίει και στο 15΄ ο Ελ Καντουρί από ασίστ του Μακ σημείωσε ένα ακόμη άκοπο γκολ με προβολή εξ επαφής. Έχοντας ρίξει νοκ άουτ τον αντίπαλο ο ΠΑΟΚ περιόρισε τα χτυπήματά του και έδωσε την ευκαιρία στον Πανιώνιο να ανασάνει.

Τη χαλαρότητά του παραλίγο να την πληρώσει στο 28΄ όταν ο Σπιριντόνοβιτς βγήκε τετ α τετ με τον Πασχαλάκη, ύστερα από γκέλα του Κρέσπο αλλά ο γκολκίπερ έπεσε στα πόδια του και έσωσε την εστία του.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν στο τερέν από τα αποδυτήρια για το β' μέρος αλλά όχι και από τον λήθαργό τους. Ο Πανιώνιος άγγιξε ξανά το γκολ με τον Ντουρμισάι στο 51΄αλλά ο Πασχαλάκης ήταν πάλι σε ετοιμότητα.

Η φάση αυτή λειτούργησε σαν καμπανάκι για τους γηπεδούχους που σοβάρεψαν αμέσως και στο 66΄ πέτυχαν ένα πολύ όμορφο γκολ σε δημιουργία. Αφού άλλαξαν 11 φορές τη μπάλα ο Πρίγιοβιτς την έστειλε στην άδεια εστία (3-0).

Σε αυτό απάντησε ο Πανιώνιος με τον Ντουρμισάι ο οποίος στο 78΄ εξαπέλυσε ένα δυνατό αλλά ταυτόχρονα και τεχνικό σουτ που άφησε άγαλμα τον Πασχαλάκη (3-1)

Με μια ματιά

Ο ΠΑΟΚ ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ… σημείωσε το πρώτο του γκολ πριν καν συμπληρωθεί το 2ο λεπτό του αγώνα, γεγονός που του έλυσε τα χέρια και του επέτρεψε να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Ηταν σαφώς καλύτερος από τον αντίπαλό του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και μετουσιάσε την απόδοσή του σε τρία γκολ.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑΤΙ… βρέθηκε από πολύ νωρίς να κυνηγά το σκορ. Του πήρε κάποιο χρόνο μέχρι να συνέρθει από το διπλό χτύπημα (2-0). Όταν ισορρόπησε το ματς και δημιούργησε κι αυτός τις προϋποθέσεις για γκολ, βρήκε απέναντί του τον Πασχαλάκη ο οποίος έκανε τρεις σωτήριες επεμβάσεις.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ο Τζοβάρας δίχως οπαδούς πάνω από το κεφάλι του και με τους παίκτες των δυο ομάδων κύριους στο τερέν πέρασε ένα ευχάριστο 90λεπτο.

Μικρογραφία

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπας (κεκλεισμένων των θυρών)
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-1
ΓΚΟΛ: 2΄ Σάχοφ, 15΄ Ελ Καντουρί, 66΄ Πρίγιοβιτς- 78΄ Ντουρμισάι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
ΚΑΡΤΕΣ: Μακ, Μάτος
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο (73′ Μπίσεσβαρ), Μάτος, Βιεϊρίνια, Σάχοβ, Κάνιας, Κάμπος (85′ Λημνιός), Ελ Καντουρί (79′ Μουλέν), Μακ, Πρίγιοβιτς

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Κόρμπος, Σπιριντόνοβιτς (68′ Ιωαννίδης), Σαββίδης (56′ Μακρύλλος), Μασούρας (73′ Μπραχίμι), Ντουρμισάι

Δείτε τα highlights του αγώνα ΕΔΩ