Ευτυχία για τον Ολυμπιακό ο Βαλμπουενά

Ο Γάλλος μέρα τη μέρα ανεβάζει στροφές και παραδίδει μαθήματα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Ευτυχία για τον Ολυμπιακό ο Βαλμπουενά

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δήλωσαν μετά το παιχνίδι με τη Λέγκια Γκντανσκ ότι είναι πολυτέλεια που στο ρόστερ της ομάδας υπάρχει ο Ματιέ Βαλμπουενά. Είναι πράγματι πολυτέλεια; Σίγουρα πάντως είναι ευτυχία που οι Πειραιώτες έχουν αυτόν τον παίκτη στις τάξεις τους και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να τον παρακολουθήσει στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Κάθε μέρα που τον βλέπουμε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού καταλαβαίνουμε γιατί το "Σουκρού Σαρατσογλου" σηκώθηκε στο πόδι στο τελευταίο ματς της Φενέρμπαχτσε. Πρόκειται για ένα απαιτητικό κοινό που καταχειροκρότησε έναν ποδοσφαιριστή σε μία κάκιστη σεζόν για την ομάδα.

Τον Βαλμπουενά χαίρεσαι να τον βλέπεις να προπονείται και να αγωνίζεται. Το απόγευμα της Πέμπτης η ομάδα του Πειραιά έκανε την πρώτη της προπόνηση στη Βαρσοβία και ο Γάλλος φρόντισε να δείξει σε όλους ότι είναι αιώνιος έφηβος. Σε κάποια φάση των ασκήσεων γύρισε στην άμυνα και έκανε τάκλιν για να αποτρέψει γκολ με τον Μαρτίνς να τον χειροκροτεί και τον αποθεώνει.

Στα 34 του αυτός ο σταρ κάνει τάκλιν στις προπονήσεις και δίνει μαθήματα σε όλους τους συμπαίκτες του. Η επόμενη φάση ήταν απλά επίδειξη υψηλής τεχνικής. Ένα απλό άγγιγμα της μπάλας αποδείχτηκε αρκετό για να κάνει τη λόμπα στον Μάριο Σιαμπάνη και να πετύχει ένα φανταστικό γκολ. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι ευτυχής που έχει αυτό τον παίκτη και ο κόσμος θα το διαπιστώσει όταν τον δει στο γήπεδο. Εμείς πάντως καθημερινά στις προπονήσεις απλά τον χαζεύουμε.