Ολυμπιακός: Ρεσιτάλ από τον Βαλμπουενά στο Γκνιεβίνο

Απολαυστικός ήταν στο πρωινό πρόγραμμα ο Γάλλος σταρ, ο οποίος έχει κάνει επίδειξη του πλούσιου και σπάνιου ταλέντου του.

Ολυμπιακός: Ρεσιτάλ από τον Βαλμπουενά στο Γκνιεβίνο

Στο σημερινό (2/7) ΦΩΣ σας έχουμε γράψει και για όλα όσα κατέγραψε ο κατάσκοπος της Πλζεν, αλλά και για την προσπάθεια του Πέδρο Μαρτίνς να «δέσει» τον Βαλμπουενά με τον Φορτούνη. Οι Τσέχοι έχουν ξεχωρίσει τον Γάλλο και τους Φορτούνη, Ποντένσε και δεν έχουν άδικο.

Στον 34χρονο άσο έχουμε αναφερθεί κι άλλες φορές. Είναι πολύ τυχερός ο Ολυμπιακός που τον έχει στο ρόστερ του. Ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης και με φοβερή ποιότητα. Όσο περνάνε οι ημέρες, μάλιστα πλησιάζει όλο και περισσότερο τα στάνταρ που θέλει τόσο ο ίδιος όσο και ο προπονητής.

Τρανό παράδειγμα όλων αυτών ήταν η πρωινή προπόνηση της Τρίτης κατά τη διάρκεια της οποίας ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει δώσει πραγματικό ρεσιτάλ. Ο Γάλλος αστέρας είχε τρελά κέφια σε τέτοιο βαθμό που τον απολάμβαναν και οι συμπαίκτες του.

Έχει βάλει τέσσερα γκολ σπάνιας ομορφιάς και δείγμα της μεγάλης του κλάσης. Μοίραζε ασίστ, σκόραρε και προπονήθηκε σε πολύ υψηλή ένταση. Ο Ματιέ χρησιμοποιούνταν στην αριστερή πλευρά της επίθεσης από τον Πέδρο Μαρτίνς και έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ.

Οι συμπαίκτες του τον αποθέωναν και ο προπονητής τον επιβράβευε συνεχώς, αλλά εκείνος δεν είναι εκδηλωτικός τύπος. Αρέσκεται στο να κάνει τη δουλειά του και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να φτάσει στα επίπεδα που θέλει τόσο ο ίδιος όσο και ο προπονητής. Τα όσα έκανε στην πρωινή προπόνηση ήταν ένα δείγμα του τι μας περιμένει κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.