Ανακοίνωσε Ευαγγέλου, Κραγιόπουλο και Χρουσιέλ ο Πανιώνιος

Στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών προχώρησε η ΠΑΕ Πανιώνιος που ανακοίνωσε τους Στέφανο Ευαγγέλου, Μάνο Κραγιόπουλο και Σεμπαστιάν Χρουσιέλ. 

Ανακοίνωσε Ευαγγέλου, Κραγιόπουλο και Χρουσιέλ ο Πανιώνιος

Στην ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής προχώρησε ο Πανιώνιος που ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέφανου Ευαγγέλου και του Σεμπαστιάν Χρουσιέλ.

Ο Πολωνός υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών ενώ ο Έλληνας στόπερ θα επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη καθώς συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Επίσης οι «κυανέρυθροι» απόκτησαν για τα τρία επόμενα χρόνια τον 21χρονο, Μάνο Κραγιόπουλο που αγωνίζεται στα χαφ

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Χρουσιέλ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Σεμπαστιάν Χρουσιέλ. Ο διεθνής Πολωνός κεντρικός αμυντικός, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2023.

Ο Σεμπαστιάν Χρουσιέλ, γεννήθηκε στην Σάμη της Κεφαλλονιάς και ξεκίνησε την καριέρα του από Παναθηναϊκό Κεφαλλονιάς και στην συνέχεια μετακόμισε στον ΑΟ Διλινάτα. Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις είχαν ως αποτέλεσμα να ενταχθεί στην ομάδα Κ17 του Ατρόμητου, ενώ έπαιξε και στην Κ20.

Στην συνέχεια μετακόμισε στην πατρίδα του και αγωνίστηκε με την φανέλα της Ολίμπια Κρούντζιατζ. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η ΑΕ Καραϊσκάκης, όπου κέντρισε το ενδιαφέρον σχεδόν όλων των μεγάλων ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ να αναδεικνύεται νικητής και να τον εντάσσει στο δυναμικό του για τα επόμενα 4 χρόνια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Ευαγγέλου:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέφανου Ευαγγέλου. Ο 21χρονος παίκτης (12 Μαΐου 1988), υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διαρκείας 2 ετών.

Ουσιαστικά πρόκειται για την επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε. Ο διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες αμυντικός, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ το 2009. Το 2015 μετακόμισε στον Παναθηναϊκό και ακολούθησαν στην καριέρα του ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Πλέον επέστρεψε στην Νέα Σμύρνη και θα φοράει την φανέλα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για τα δύο επόμενα χρόνια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Κραγιόπουλο:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάνου Κραγιόπουλου. Ο 21χρονος (19 Μαΐου 1998) παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 3 ετών (μέχρι τις 30-06-2022). Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με την φανέλα του Πιερικού».