Χωρίς Κλωναρίδη η ΑΕΚ στην Κρήτη

Δίχως τον Βίκτωρα Κλωναρίδη θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Περιβόλια.

Χωρίς Κλωναρίδη η ΑΕΚ στην Κρήτη

Ο πλάγιος επιθετικός μπορεί να προπονήθηκε σήμερα κανονικά έπειτα από περίπου μια εβδομάδα, ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ έκρινε προτιμότερο να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του κι έτσι τον άφησε εκτός της αποστολής που θα ταξιδέψει στην Κρήτη.

Για το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της Super League (15/4, 19:30), ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει, επίσης, στους Ογκνιέν Βράνιες και Μάρκο Λιβάγια. Ο Βόσνιος στόπερ, πέραν του ότι έχει δηλωθεί να εκτίσει κόντρα στον Πλατανιά την πρώτη από τις δυο αγωνιστικές της τιμωρίας του (την άλλη την ερχόμενη αγωνιστική απέναντι στον Λεβαδειακό), συνέχισε και σήμερα θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στη Λάρισα την επόμενη Τετάρτη. Όσο για τον Κροάτη φορ, θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, καθώς και αυτός είχε συμπληρώσει επτά (7) κίτρινες κάρτες.

Ο Χιμένεθ συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, τους Τσιντώτα, Μπάρκα, Γκάλο, Μπακάκη, Λαμπρόπουλο, Τσιγκρίνσκι, Τζανετόπουλο, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Μοράν, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλο, Μασούντ, Κονέ, Μπακασέτα, Γιακουμάκη και Αραούχο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ