Κοντά στον γκολκίπερ Μπομπί Αλέν ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να κλείσουν και το «κεφάλαιο» με τον «μπακ απ» του Ζοσέ Σα.

Κοντά στον γκολκίπερ Μπομπί Αλέν ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός «καίγεται» για επιθετικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αφήνει σε εκκρεμότητα κάποιες άλλες θέσεις στις οποίες απαιτούνται προσθήκες. Όπως για παράδειγμα στο θέμα του πορτιέρε που θα βρεθεί στη «σκιά» του Ζοσέ Σα.

Αύριο (1/7) αναμένεται στην Πολωνία ο Σιαμπάνης για να ξεκινήσει προετοιμασία με τη νέα του ομάδα, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καλή άποψη για τον 17χρονο Τζολάκη και για αυτό τον λόγο τον χρησιμοποίησε στο πρώτο φιλικό με την Πογκόν, ενώ αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει και σε κάποιο άλλο από τα φιλικά που ακολουθούν, έστω και για μερικά λεπτά.

Παρόλα αυτά, οι Πειραιώτες έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα του Μπομπί Αλέν που δεν ανανεώνει με την Ντιζόν και συγκεντρώνει πλέον σοβαρές πιθανότητες να αποτελέσει το «μπακ απ» του Ζοσέ Σα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδιδαν οι Γάλλοι και την Κυριακή (30/6), ο 27χρονος γκολκίπερ είναι θετικός στην προοπτική του Ολυμπιακού, καθώς του έχει προσφερθεί τριετές συμβόλαιο.

Δεν τον «χαλάει» καθόλου η ιδέα να συνεχίσει την καριέρα του ως δεύτερος τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό, βλέποντάς το μάλιστα και ως ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Εξελίξεις λοιπόν αναμένονται τις επόμενες μέρες στο θέμα του Αλέν, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο να φορέσει τα ερυθρόλευκα γάντια.