Επίσημο: Στον Άρη ο Ρόουζ

Στον Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια θα αγωνίζεται ο Λίντσεϊ Ρόουζ που ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «κιτρινόμαυρους». 

Επίσημο: Στον Άρη ο Ρόουζ

Στην απόκτηση του Λίντσεϊ Ρόουζ προχώρησε ο Άρης που ανακοίνωσε τη μεταγραφή του από τη Λοριάν.

Ο 27χρονος αμυντικός αγωνιζόταν στους «κιτρινόμαυρους» ως δανεικός από τους Γάλλους και οι εμφανίσεις του έπεισαν τους ανθρώπους της ομάδας που τον έκαναν δικό τους.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο Ρόουζ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στον Άρη. Εδώ είναι το σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και τους υπέροχους φιλάθλους μας για την αγάπη τους και υπόσχομαι να τους το ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο. Πλέον, η σκέψη μου βρίσκεται στη νέα χρονιά και στην επίτευξη των στόχων μας. Θα είναι μια πολύ απαιτητική σεζόν γιατί έχουμε μπροστά μας και το Europa League, αλλά είμαι πεπεισμένος πως θα ανταποκριθούμε. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα, να προχωρήσουμε, να διακριθούμε στο Κύπελλο και φυσικά να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Europa League. Βήμα-βήμα, με σκληρή δουλειά και με τη συμπαράσταση του κόσμου μας, αισιοδοξώ ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά. Προσωπικά, έχω πολύ καλό προαίσθημα για τη χρονιά που έρχεται».