Ολυμπιακός: Στο 30% είναι ακόμα ο Βαλμπουενά

Ο Γάλλος σταρ των Πειραιωτών έδειξε ένα μέρος των δυνατοτήτων του και ακόμα έχει να δώσει πολλά αλλάζοντας επίπεδο την ομάδα του Πειραιά.

Ολυμπιακός: Στο 30% είναι ακόμα ο Βαλμπουενά

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους έπαιξε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Πογκόν που έδειξε πως είναι σαφώς πιο έτοιμη. Το ματς με τους Πολωνούς δεν σηκώνει κριτική και ούτε μπορεί να αποτελέσει σοβαρό κριτήριο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και τη δουλειά που γίνεται αυτές τις ημέρες.

Ήταν ένα ματς από το οποίο έλειψαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και από αυτό και μόνο γίνεται κατανοητό ότι δεν αποτελεί σοβαρό κριτήριο για τον Ολυμπιακό. Σαφώς και θέλει αρκετή δουλειά η ομάδα και φυσικά φάνηκε στο ματς με την Πογκόν ένα θέμα στη δημιουργία. Έλειψε ο Φορτούνης, αλλά ίσως το σημαντικότερο και το κομμάτι στο οποίο θέλει έναν αρκετά καλό ποδοσφαιριστή είναι του χαφ.

Ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορέσει να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του Γκιγιέρμε και παράλληλα θα κάνει πιο επιθετική την ομάδα του Πειραιά. Και επειδή η κουβέντα γίνεται για τον χαφ αξίζει να σταθούμε στην παρουσία του Ματιέ Βαλμπουενά. Τον Γάλλο σταρ είχε την ευκαιρία να το δει ο κόσμος του Ολυμπιακού για πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Είναι το μεγαλύτερο όνομα της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε και είναι ο παίκτης για τον οποίο δεν χρειάζονται συστάσεις. Ο Βαλμπουενά είναι ποδοσφαιριστής τεράστιας κλάσης και ποιότητας. Ξεκίνησε στο ματς με την Πογκόν στην αριστερή πλευρά της επίθεσης και μετά το γκολ πέρασε ως δεύτερος επιθετικός με τον Σολδάνο να παίζει στην κορυφή.

Αυτό το διάστημα έδειξε ένα μέρος της κλάσης του και της ποιότητας. Είναι ο παίκτης που μπορεί να αλλάξει επίπεδο τον Ολυμπιακό και να κάνει τη ζωή των επιθετικών πολύ καλύτερη και ευκολότερη. Βέβαια θα πρέπει να έχει ο κόσμος υπόψη του ότι ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν είναι έτοιμος. Αυτό που είδε από τον Γάλλο δεν είναι ούτε το μισό από αυτό που μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό. Αυτή την περίοδο ο έμπειρος άσος είναι στο 30% αυτού που μπορεί να δώσει στην ομάδα του Πειραιά. Επομένως γίνεται αντιληπτό ότι αυτός ο παίκτης θα αλλάξει επίπεδο τους Πειραιώτες.