Μαρτίνς: «Θα είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά»

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε μετά το 1-1 με την Πογκόν, στο πρώτο φιλικό επί πολωνικού εδάφους.

Μαρτίνς: «Θα είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά»

Ο Πέδρο Μαρτίνς αμέσως μετά το φιλικό με την Πογκόν τόνισε: «Εμείς δίνουμε σημασία στο στυλ παιχνιδιού που θέλουμε να βγάλουμε στο γήπεδο. Δεν έχουν σημασία τα αποτελέσματα σε αυτή τη φάση, αν και θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Κρατάμε από το σημερινό ματς τα στοιχεία που βγάλαμε και θέλουμε να δείξουμε σιγά-σιγά στο παιχνίδι μας. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά και θα είμαστε. Επίσης είδαμε σήμερα ότι είμαστε τρεις μέρες με διπλές προπονήσεις και αυτό επηρέασε τους παίκτες μας ως προς το κομμάτι της κούρασης».

Τα γκολ του Ολυμπιακός - Πογκόν 1-1 (vid)

Συνεχίζοντας τόνισε: «Δεν είναι μόνο ότι έχουμε νέους παίκτες, αλλά και παίκτες που θα πρέπει να δείξουν ότι είναι το μέλλον του Ολυμπιακού όπως ο Μαρτίνης και ο Σουρλής. Υπάρχει κούραση από τα παιχνίδια, οι ποδοσφαιριστές είναι σε συνθήκες προετοιμασίας, έχουμε και τους διεθνείς που μπαίνουν σιγά-σιγά στο κλίμα. Εμείς θα είμαστε αυτοί που πρέπει στα επίσημα παιχνίδια».

Δύο πρόσωπα ο Ολυμπιακός με Πογκόν (1-1)

Για τον Ντουρμισάι δήλωσε: «Είναι ένας δικός μας παίκτης, τον υπολογίζουμε κανονικά, αλλά είναι νωρίς να κάνουμε κάποια ιδιαίτερη ανάλυση. Είμαστε στην αρχή ακόμα και θα ήθελα να κρατήσω το ομαδικό στοιχείο από το σημερινό ματς και να μην μιλήσουμε ατομικά».