ΝΠΣ Βόλος: Κερδίζει τη μάχη με την Ξάνθη για Μυστακίδη, Λύρατζη

Δυο ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν και την Ξάνθη, έχει βάλει στο…στόχαστρο ο ΝΠΣ Βόλος. Ο λόγος για τους Μυστακίδη, Λύρατζη.

ΝΠΣ Βόλος: Κερδίζει τη μάχη με την Ξάνθη για Μυστακίδη, Λύρατζη

Ο ΝΠΣ Βόλος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση των Γιάννη Μυστακίδη και Λευτέρη Λύρατζη, οι οποίοι ενδιαφέρουν και την Ξάνθη αλλά αυτή τη στιγμή έχει το προβάδισμα η ομάδα της Μαγνησίας.

Ο Μυστακίδης πέρσι ήταν στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου στην Γκόρνικ Ζάμπριζε και πλέον επιστρέφει στην Super League αλλά θα δοθεί εκ νέου δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Ο Λύρατζης έπαιξε μία φορά με την πρώτη ομάδα αλλά πήρε τον τίτλο με τους νέους του ΠΑΟΚ. Δεν αποκλείεται λοιπόν να συνεχίσει στο Βόλο κι αυτός ως δανεικός.

Ανακοινώθηκαν Τσαούσης, Διαμάντης

Η Βολιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα (27/6) τη συμφωνία της με τους Τσαούση και Διαμάντη οι οποίοι βρέθηκαν στα γραφεία και υπέγραψα τα νέα τους συμβόλαια. Οι δυο τους αποκτήθηκαν από τον ΠΑΟΚ ως δανεικοί όπως και ο Μπαλογιάννης.

Η ανακοίνωση:

"Στα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος βρέθηκαν σήμερα Μάριος Τσαούσης και Απόστολος Διαμάντης, οι οποίοι υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια. Εκεί τους υποδέχθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Δημήτρης Χρυσικός και Αποστόλης Σκαφίδας, οι οποίοι τους ευχήθηκαν ότι καλύτερο τη νέα χρονιά που έρχεται».

Εάν λοιπόν ο ΝΠΣ Βόλος πάρει και τους Μυστακίδη, Λύρατζη οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ θα φτάσουν τους πέντε.