Το τελευταίο εμπόδιο του Ολυμπιακού για Μάρκοβιτς

Εδώ και μέρες η πλευρά του 19χρονου Σέρβου στόπερ δεν έχει συμφωνήσει στο 100% με την πρόταση των «ερυθρολεύκων», αλλά πιέζει και η Παρτιζάν για να τελειώσει η μεταγραφή.

Το τελευταίο εμπόδιο του Ολυμπιακού για Μάρκοβιτς

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σερβικής εφημερίδας «Telegraf», η μεταγραφή του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς στον Ολυμπιακό έχει «κολλήσει» στο οικονομικό σκέλος με την πλευρά του 19χρονου στόπερ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι θα ξεπεραστεί το τελευταίο εμπόδιο και ο Μάρκοβιτς θα ντυθεί στα κόκκινα. Τουλάχιστον αυτή είναι και η πρόθεση από την Παρτιζάν, η οποία έχει δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Οι Σέρβοι λένε ότι ο Μάρκοβιτς δεν θέλει να παραμείνει για έναν χρόνο δανεικός στην ομάδα του Βελιγραδίου, όμως και πάλι είναι κάτι το οποίο μπορεί να ξεπεραστεί εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα.

Άλλωστε, ο… κακός της υπόθεσης εξ αρχής ήταν η Παρτιζάν που ζητούσε πάνω από 2,5 εκ. ευρώ και τελικά συμφώνησε στο 1,5 εκατομμύριο. Με τον Μάρκοβιτς αργά ή γρήγορα θα βρεθεί η λύση, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από το Βελιγράδι, καθώς είναι επιθυμία και του ποδοσφαιριστή να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.