«Δίχτυα» Ολυμπιακού σε Πορτογαλία και Κ. Ευρώπη για χαφ

Σε κεντρική Ευρώπη και Πορτογαλία έχουν απλώσει δίχτυα οι «ερυθρόλευκοι» για την ανεύρεση ενός ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τους Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκη και Ανδρούτσο.

«Δίχτυα» Ολυμπιακού σε Πορτογαλία και Κ. Ευρώπη για χαφ

Ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει την αγορά μόνο για την απόκτηση ενός φορ – «κανονιού». Κοιτάζει και για ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας του γραμμής. Ο Εντουάρντο της Μπελενένσες (οδεύει προς Σπόρτινγκ Λισσαβώνας) και ο Μικέλ Αγκού της Πόρτο (οι «δράκοι» θέλουν να τον πουλήσουν και ζητούν 5 εκατομμύρια ευρώ) ήταν δύο ποδοσφαιριστές που είχε ψηλά στην ατζέντα του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται να μην εξετάζουν μόνο περιπτώσεις από την Ιβηρική. Ναι μεν εκεί έχουν στραφεί πολλά βλέμματα και δη στην Πορτογαλία, ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και στην κεντρική Ευρώπη.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα ονόματα από την Αυστρία, όπως για παράδειγμα του αρχηγού της Ραπίντ Βιέννης, Στέφαν Σβαμπ (28 ετών) και του άσου της ΛΑΣΚ Λιντς, Πέτερ Μίχορλ (24 ετών).

Και οι δύο αγωνίζονται περισσότερο ως «8άρι», πρόσφατα συμφώνησαν για την ανανέωση των συμβολαίων με τις ομάδες τους και κοστολογούνται με 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Δεν είναι πάντως οι μοναδικοί τους οποίους κοιτάζει ο Ολυμπιακός.

Στο μεταξύ, κάτι που αξίζει να αναφέρουμε, είναι ότι δεν αποκλείεται να αποκτήσει άμεσα έναν χαφ η ομάδα του Πειραιά και να αποκτήσει άλλον έναν τον Αύγουστο, ανάλογα με τις ανάγκες που θα έχουν δημιουργηθεί εώς τότε. Αυτό όμως είναι κάτι που θα το δούμε σε κάτι παραπάνω από έναν μήνα.