Βαλμπουενά - Ποντένσε: Τα… μαγικά των «κοντών» του Ολυμπιακού

Ντανιέλ Ποντένσε και Ματιέ Βαλμπουενά στέλνουν μηνύματα γι' αυτά που έρχονται κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Βαλμπουενά - Ποντένσε: Τα… μαγικά των «κοντών» του Ολυμπιακού

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές πολλών κατηγοριών. Άλλοι κερδίζουν τον κόσμο με τον τσαμπουκά τους και άλλοι με την τεχνική τους και τα κόλπα τους. Το κοινό του Ολυμπιακού προτιμάει αυτές τις δύο κατηγορίες και αυτούς που μπορούν να τον ξεσηκώσουν.

Η ομάδα του Πειραιά έχει δύο τέτοιους παίκτες με τον έναν να είναι ήδη γνωστός και να έχει ήδη λατρευτεί. Ο λόγος για τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στον κόσμο του Ολυμπιακού. Γύρω από τον Πορτογάλο άσο αναπτύχθηκε έντονη φημολογία εδώ κι αρκετούς μήνες, αλλά ο ίδιος ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν.

Αυτό το δείχνει και στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται στην ομάδα. Ο Ποντένσε μαγεύει με τα κόλπα του στις προπονήσεις και έχει μπει πού κεφάτος και με διάθεση να είναι και πάλι πρωταγωνιστής.

Ο άλλος που θα κερδίσει τον κόσμο είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά. Για την αξία του δεν χρειάζονται συστάσεις. Όλοι ξέρουν ποιος είναι τι μπορεί να κάνει. Ο Γάλλος άσος, όμως, στο δείχνει και στην προπόνηση ότι είναι άλλη κλάση.

Μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι του και παίκτης που δύσκολα θα του πάρεις τη μπάλα από τα πόδια. Μπορεί να σε εκθέσει ανά πάσα στιγμή, αφού έχει το προνόμιο να μπορεί να χειριστεί τη μπάλα όπως θέλει και να την κάνει ό,τι θέλει. Ο Βαλμπουενά είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, όμως, στο γήπεδο προσφέρει ωραίες στιγμές και ήδη τέτοιες έχει αρχίσει να τις δίνει στις προπονήσεις.