Ένταση στο… κόκκινο στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού

Έπιασαν δουλειά στην Πολωνία οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων». Όλα όσα συνέβησαν στο πρωινό πρόγραμμα στο Γκνιεβίνο.

Ένταση στο… κόκκινο στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού

Την πρώτη του προπόνηση επί Πολωνικού εδάφους πραγματοποίησε το πρωί ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες έπιασαν δουλειά στο προπονητικό κέντρο του Γκνιεβίνο με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του να καταρτούν ένα πρόγραμμα αρκετά δυνατό και με μεγάλη ένταση.

Όπως συνέβαινε και στον Ρέντη το προηγούμενο διάστημα ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλε μπάλα από την πρώτη προπόνηση. Χώρισε τους παίκτες του σε τρία γκρουπ και έκανε ασκήσεις σε μικρό χώρο.

Σκοπός των ασκήσεων που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ήταν η καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και να βρουν τις θέσεις τους στην ομάδα. Το πρόγραμμα διήρκησε 1,5ώρα με την ένταση να χτυπάει… κόκκινο σε κάποια στιγμή και τον Πέδρο Μαρτίνς να τους δείχνει πως είναι αγριεμένος.

Στα αξιοσημείωτα της πρωινής προπόνησης είναι το γεγονός ότι ποδοσφαιριστές όπως ο Χιλάλ Σουντανί και ο Ματιέ Βαλμπουενά έβγαλαν όλο το πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες τους. Αμφότεροι έδειξαν να βρίσκονται σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας.

Όσον αφορά στις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού αξίζει να τονίσουμε πως το προπονητικό κέντρο παρέχει πράγματι όλες τις ανέσεις στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή. Είναι σημαντικό ακόμη πως δεν αναγκάζεται η ομάδα να μετακινηθεί για την προπόνηση της.

Η θερμοκρασία είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας, αφού το θερμόμετρο δείχνει 28 βαθμούς κελσίου και στον ήλιο τα πράγματα είναι ζόρικα. Γι' αυτό άλλωστε και ο Μαρτίνς επέλεξε να γίνεται πολύ πρωί η πρώτη προπόνηση.

Η επόμενη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα στις 19:00 ώρα Ελλάδας.