Ποιοι «κόβονται» από την προετοιμασία του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοινώνει την Κυριακή την αποστολή για την Πολωνία, αλλά έχει πάρει τις αποφάσεις του για το ποιοι θα μπουν στο αεροπλάνο.

Ποιοι «κόβονται» από την προετοιμασία του Ολυμπιακού

Την Κυριακή το μεσημέρι θα ανακοινωθεί και επίσημα η αποστολή του Ολυμπιακού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο έχει πάρει τις αποφάσεις του για το ποιοι θα μπουν τη Δευτέρα στο αεροπλάνο για το Γκντανσκ όπου η ομάδα θα μείνει έως τις 3 Ιουλίου όταν και θα φύγει για την Βαρσοβία.

Ο 49χρονος τεχνικός όπως γράφει και το «ΦΩΣ» του Σαββάτου έχει αποφασίσει να κόψει τον Δημήτρη Μάνο και τον Ιγκόρ Σίλβα. Αμφότεροι δεν τον έπεισαν πως πρέπει να τους πάρει μαζί του και έτσι θα μείνει στην Αθήνα για να αναζητηθεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Οι πιτσιρικάδες που πηγαίνουν στην Πολωνία

Ο Μάνος την περασμένη σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στο ΠΑΣ Γιάννινα. Συνολικά πέρσι έκανε 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχοντας τέσσερα γκολ με Ολυμπιακό και ΠΑΣ. Ήδη η ομάδα του Πειραιά είναι γεμάτη στον χώρο της επίθεσης έχοντας Ντουρμισάι, Γκερέρο, Σολδάνο, Κάιπερς και αναμένοντας και τη μεταγραφή που θα κάνει τη διαφορά. Έτσι ο Μάνος πάει για νέο δανεισμό.

Ο Ιγκόρ Σίλβα από την πλευρά του πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στην ΑΕΚ Λάρνακας με τη φανέλα της οποίας έκανε μία αρκετά καλή σεζόν. Οι Κύπριοι μάλιστα είχαν ζητήσει τον παίκτη και για τη νέα αγωνιστική περίοδο και η απάντηση που είχαν πάρει ήταν ότι θέλει να τον τσεκάρει πρώτα ο Μαρτίνς. Τελικά η απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού είναι να μην ταξιδέψει στην Πολωνία ο Βραζιλιάνος μπακ με τους Κύπριους να πιέζουν για να τον αποκτήσουν.

Κανονικά θα ταξιδέψει με την ομάδα του Πειραιά ο Γιάννης Μασούρας, ο οποίος είχε παίξει δανεικός στον Πανιώνιο. Και αυτός τα είχε πάει αρκετά καλά και φαίνεται πως θα πάρει την ευκαιρία του να λάβει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.