Επίσημο: Κράτησε Ηλιόπουλο ο Βόλος

Ο έμπειρος επιθετικός θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά στην καριέρα του, φορώντας τη φανέλα του Βόλου ΝΠΣ.

Επίσημο: Κράτησε Ηλιόπουλο ο Βόλος

Ο Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της πορείας ανόδου του ΝΠΣ Βόλου από τη Β' Εθνική στη Super League και την επόμενη σεζόν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για παρθενική φορά στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η βολιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 30χρονο επιθετικό για έναν ακόμη χρόνο, έτσι ο Ηλιόπουλος θα προσφέρει και την προσεχή αγωνιστική περίοδο τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Χουάν Φεράντο.

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Κωνσταντίνου Ηλιόπουλου για έναν ακόμη χρόνο», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για τον έμπειρο φορ, ο οποίος έχει αγωνιστεί ακόμη με επιτυχία σε Καλαμάτα (Β’ και Γ’ Εθνική), Βύζαντα Μεγάρων (Β’ και Γ’ Εθνική), Ηλιούπολη (Β' Εθνική) και Σπάρτη (Β’ και Γ’ Εθνική).

Να σημειώσουμε ότι τη Δευτέρα (24/6) θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Βόλου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η «πρώτη» θα είναι ανοιχτή στο κοινό και θα ξεκινήσει στις 7μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης.