Ο πιτσιρικάς του Ολυμπιακού που παίρνει ο Μαρτίνς στην Πολωνία

Ο Γιώργος Ξενιτίδης είναι ο ένας σίγουρος από τους έξι μικρούς που θα ακολουθήσει την αποστολή στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο πιτσιρικάς του Ολυμπιακού που παίρνει ο Μαρτίνς στην Πολωνία

Έξι πιτσιρικάδες έχει πάρει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στον Ρέντη ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής τεχνικός όλη τη χρονιά παρακολουθεί την ομάδα Νέων των «ερυθρόλευκων» και ήθελε κάποια από τα παιδιά να τα δοκιμάσει και σε προπονήσεις που θα γίνονταν πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Πολωνία.

Ένας από τους μικρούς που έχει ξεχωρίσει αυτές τις ημέρες στο προπονητήριο του Ολυμπιακού είναι ο Γιώργος Ξενιτιδής. Πρόκειται για τον πιτσιρικά που έχει γεννηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 1999.

Ο Ξενιτίδης είναι χαφ και είναι από τα παιδιά της Ακαδημίας που έχουν κάνει τη διαφορά. Ο νεαρός κεντρικός μέσος ήταν αρχηγός του Ολυμπιακού και κατάγεται από το Τύμπανο Ξάνθης. Η θέση που του αρέσει να αγωνίζεται είναι «οχτάρι», αλλά μπορεί να παίξει εξίσου καλά και ως «εξάρι» και ως «δεκάρι».

Σίγουρα είναι ένα από τα παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού που θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας του Πειραιά στην Πολωνία. Όλες αυτές τις ημέρες έπεισε τον Πέδρο Μαρτίνς πως αξίζει να πάρει ακόμα μία ευκαιρία και φυσικά να κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα τον βοηθήσει πολύ και στην καριέρα του. Έτσι ο Ξενιτιδής είναι ο ένας σίγουρος από τους έξι μικρούς που προπονούνται όλες αυτές τις ημέρες στον Ρέντη.