Μεταγραφική «έκρηξη» στον Ολυμπιακό (vids)

Σουντανί, Μπρούνο, Ντουρμισάι και Κάιπερς ανακοίνωσαν οι Πειραιώτες. Τι ισχύει με το κάθε νέο μεταγραφικό απόκτημα. Δηλώσεις όλων των μεταγραφών του Ολυμπιακού.

Μεταγραφική «έκρηξη» στον Ολυμπιακό (vids)

Μέσα σε ελάχιστες ώρες ο Ολυμπιακός προχώρησε σε τέσσερις ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών. Οι «ερυθρόλευκοι» επισημοποίησαν τις συμφωνίες τους με τέσσερις παίκτες κάνοντας μεταγραφική έκρηξη μέσα σε μία ημέρα.

Ξεκινάμε από τον Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Δευτέρας και από τη στιγμή που αποδείχτηκε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα ιατρικά υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά. Ο Αλγερινός ακραίος επιθετικός έπιασε αμέσως δουλειά πηγαίνοντας στον Ρέντη κι έχοντας την πρώτη του γνωριμία με τον Πέδρο Μαρτίνς. Να σημειώσουμε πως σε αντίθεση με ότι λέγεται ο παίκτης αποκτήθηκε για εξτρέμ.

Η ανακοίνωση για τον Χιλάλ Σουντανί

Ο Φελίπε Μπρούνο ήταν η επόμενη ανακοίνωση. Με τον Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό ο Ολυμπιακός τα έχει βρει εδώ κι ένα μήνα και το μόνο που απέμενε ήταν η συμφωνία με τη ΛΑΣΚ Λιντς για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Ο Μπρούνο υπέγραψε και αυτός σήμερα το πρωί το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και το απόγευμα βρέθηκε στον Ρέντη κάνοντας την πρώτη του προπόνηση.

Η ανακοίνωση για τον Μπρούνο

Ο Φιορίν Ντουρμισάι κέρδισε το τμήμα σκάουτινγκ των «ερυθρόλευκων» με την παρουσία του στον Πανιώνιο. Είναι από τους παίκτες του πρωταθλήματος που ξεχώρισε και ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός πως τον φλέρταραν κι άλλοι μεγάλοι σύλλογοι είχε τον πρώτο λόγο. Ο Ντουρμισάι υπέγραψε στον Ολυμπιακό την επόμενη ημέρα μετά το ματς της Ελλάδας με την Αρμενία. Θα πάει στην προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά, στην Πολωνία, ενώ υπάρχει η φήμη για δανεισμό του στη Βίλεμ.

Η ανακοίνωση για τον Ντουρμισάι

Η τέταρτη ανακοίνωση αφορούσε στον Ούγκο Κάιπερς, τον πιτσιρικά που χάλασε τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ όταν επέμεινε ο Εργοτέλης να πάει εκεί. Ο Βέλγος επιθετικός έχει μείνει για ένα χρόνο ανενεργός και το θετικό είναι πως αυτές τις ημέρες που βρίσκεται στον Ρέντη έχει δείξει πως είναι σε καλή κατάσταση. Τα εργομετρικά του ήταν από τα καλύτερα, ενώ ο Μαρτίνς θα αποφασίσει αν θα μείνει στο ρόστερ.

Η ανακοίνωση για τον Ούγκο Κάιπερς