Το στοίχημα του Κάιπερς στον Ολυμπιακό

Ο νεαρός Βέλγος που χάλασε τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, έμεινε ένα χρόνο ανενεργός και τα δίνει όλα στον Ρέντη για να κερδίσει θέση στο ρόστερ.

Το στοίχημα του Κάιπερς στον Ολυμπιακό

Με τέσσερις επιθετικούς ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Φράνκο Σολδάνο, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, Δημήτρης Μάνος και Ούγκο Κάιπερς είναι οι παίκτες που βρίσκονται από την πρώτη ημέρα στο προπονητήριο.

Όλοι γνωστοί στο κοινό, αλλά τελευταίο τον θυμούνται λιγότερο οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο Βέλγος επιθετικός έχει μείνει για ένα χρόνο ανενεργός και θυμίζουμε πως είχε κάνει την ανταρσία όταν ο Εργοτέλης επιχείρησε να τον δώσει στην ΑΕΚ. Χάλασε τη μεταγραφή για να παίξει στην ομάδα του Πειραιά, όμως, την περασμένη σεζόν δεν έπαιξε καθόλου.

Ο ίδιος γνωρίζει πως έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά του και πως καλείται να μπει σφήνα σε ποδοσφαιριστές με εμπειρία και παραστάσεις όπως οι Σολδάνο, Γκερέρο. Η αποστολή του δεν είναι απλή, όμως, από την άλλη είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να κερδίσει θέση στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά.

Είναι σημαντικό πως ο νεαρός επιθετικός είχε πολύ καλά εργομετρικά. Έδειξε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση παρά το γεγονός ότι ήταν ανενεργός. Φυσικά του λείπει ρυθμός, αλλά έχει κερδίσει τον προπονητή του. Θα περιμένουν και τις τελικές αποφάσεις του Μαρτίνς για το ποιοι θα ταξιδέψουν στην Πολωνία, αλλά για τον Κάιπερς λέγονται καλά λόγια. Κάνει μεγάλη προσπάθεια και δείχνει πως το θέλει πολύ.

Φυσικά ο ανταγωνισμός μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με δεδομένο πως ο Ολυμπιακός έχει τον Ντουρμισάι και βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά. Στο λιμάνι πατάνε γκάζι για να κλείσουν τον φορ που θα ηγηθεί της επίθεσης.