Ολυμπιακός: Με τα μούτρα στη δουλειά ο Σουντανί

Ο Αλγερινός ακραίος επιθετικός τρέχει για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Οι πρώτες του ημέρες στον Ρέντη.

Ολυμπιακός: Με τα μούτρα στη δουλειά ο Σουντανί

Από μία πολύ δύσκολη σεζόν προέρχεται ο Χιλάλ Σουντανί. Ο Αλγερινός ακραίος επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και θέλει στον Ολυμπιακό να κάνει ένα restart στην καριέρα του. Ο 31χρονος άσος βλέπει ως μία πολύ καλή ευκαιρία τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά και έχει φροντίσει να το δείξει από την πρώτη στιγμή.

Ο Σουντανί καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος, αφού πέρσι έχασε σχεδόν όλη τη σεζόν. Γι’ αυτό το λόγο από την Τρίτη το απόγευμα το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται στον Ρέντη. Δεν έχασε καθόλου χρόνο ο Σουντανί, ο οποίος έχει μπροστά του αρκετή δουλειά μέχρι να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Ακολουθεί εξτρά πρόγραμμα και σταδιακά θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στην προπόνηση. Το επιτελείο των Πειραιωτών ξέρει πως ακόμα θέλει ειδική μεταχείριση ο ποδοσφαιριστής, αφού προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό.

Και στην Πολωνία θα ακολουθήσει το δικό του πρόγραμμα και ένα μέρος με την ομάδα. Πάντως ο ίδιος δείχνει μεγάλη διάθεση να δουλέψει σκληρά γνωρίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι η μεγάλη ευκαιρία να πάρει τα πάνω της η καριέρα του. Πέρσι έκανε μόλις έξι συμμετοχές και θέλει όλα αυτά να τα αφήσει πίσω του.