Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό στις 00:45 ο Μπρούνο

Οι Πειραιώτες τα βρήκαν με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ που έρχεται το βράδυ με πτήση από τη Βιέννη για να τελειώσει και το τυπικό της υπόθεσης.

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό στις 00:45 ο Μπρούνο

Εδώ και αρκετό καιρό ο Ολυμπιακός ασχολείται με την περίπτωση του Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έκανε μία εξαιρετική σεζόν με τον Ατρόμητο και οι Πειραιώτες που είναι της λογικής πως ότι καλό υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα το αποκτούν προχώρησαν και τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Μπρούνο αγωνίστηκε στον Ατρόμητο με τη μορφή του δανεισμού από τη ΛΑΣΚ Λιντς και έκανε 33 συμμετοχές με τρία γκολ και έξι ασίστ. Η ομάδα του Περιστερίου δεν πλήρωσε την οψιόν αγοράς που υπήρχε και ο Ολυμπιακός που είχε… σταμπάρει τον ποδοσφαιριστή προχώρησε την μεταγραφή του.

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και συνάντησαν αρκετές δυσκολίες με τους αυστριακούς τελικά ήρθαν σε συμφωνία μαζί τους. Η μεταγραφή του Μπρούνο έκλεισε και το βράδυ στις 00:45 έρχεται στην Αθήνα με πτήση της Austrian Airlines από τη Βιέννη. Ο 25χρονος ακραίος επιθετικός έρχεται στην Ελλάδα έχοντας τελειώσει τις εκκρεμότητες που υπήρχαν με την αυστριακή ομάδα και αφού περάσει τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά.

Όλο αυτό το διάστημα που η μεταγραφή του καθυστέρησε ο ίδιος ο παίκτης έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή στους ανθρώπους της ΛΑΣΚ Λιντς πως θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό και να τον αφήσουν αν πάει στην ομάδα του Πειραιά. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και η μεταγραφή του Μπρούνο στους «ερυθρόλευκους» ολοκληρώνεται.