Εξελίξεις με Σισέ στον Ολυμπιακό

Όσο περνούν οι μέρες ολοένα και εντείνεται η φημολογία ότι ο Σενεγαλέζος στόπερ θα φέρει καλή πρόταση στην πειραϊκή ΠΑΕ πριν καν παίξει στο Κόπα Άφρικα.

Εξελίξεις με Σισέ στον Ολυμπιακό

Για να ψάχνει ο Ολυμπιακός δύο κεντρικούς αμυντικούς και να έχει εστιάσει σε Σεμέδο, Βερμάελεν και Σκρτελ, πάει να πει ότι περιμένει από μέρα σε μέρα μία καλή πρόταση για τον Παπέ Σισέ.

Από κύκλους μάνατζερ στο εξωτερικό φημολογείται ότι η πρόταση για τον Σενεγαλέζο στόπερ που πολύ δύσκολα θα την αρνηθεί ο Ολυμπιακός, αναμένεται να «σκάσει» πριν από το Κόπα Άφρικα.

Να θυμίσουμε ότι σε μία εβδομάδα αρχίζει το κορυφαίο τουρνουά στα γήπεδα της Αιγύπτου. Οπότε, αν πιστέψουμε τα όσα ισχυρίζονται στο εξωτερικό, τότε αναμένονται εξελίξεις άμεσα για τον Σισέ, ίσως και εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Λίγο – πολύ είναι γνωστό σε ποιες Λίγκες κάνει «κλικ» ο υψηλόσωμος στόπερ των Πειραιωτών. Κυρίως ομάδες από την Γερμανία και την Ιταλία τον έχουν βάλει στο «σημάδι».

Φαίνεται όμως ότι τον πρώτο λόγο από πλευράς μπάτζετ, τον έχουν οι ομάδες της Μπουντεσλίγκα. Να θυμίσουμε ότι υπήρχε σοβαρό ενδιαφέρον στο παρελθόν από Άιντραχτ, Άουγκσμπουργκ, Λεβερκούζεν και Μάιντς.

Από το Καμπιονάτο τον παρακολουθούσε στενά η Ρόμα, η οποία κάμποσες φορές είχε απεσταλμένο στα επίσημα του Καραίσκάκη για να τον «τσεκάρει».

Στο δια ταύτα, ο Σισέ εμφανίζεται έτοιμος να φέρει μία πρόταση σύντομα, την οποία ο Ολυμπιακός θα κάτσει να την συζητήσει σοβαρά. Οπότε, βρισκόμαστε εν αναμονή εξελίξεων.