Ολυμπιακός: Ορεξάτος γύρισε ο Ποντένσε

Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός είναι ο παίκτης που έβγαλε με άνεση τα εργομετρικά τεστ. Από κοντά και ο Ούγκο Κάιπερς.

Ολυμπιακός: Ορεξάτος γύρισε ο Ποντένσε

Μόλις ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού με τους ποδοσφαιριστές Δευτέρα και Τρίτη να περνάνε εργομετρικά και ιατρικά τεστ. Μία διαδικασία δύσκολη για τους παίκτες και όχι τόσο ευχάριστη.

Είναι όμως απαραίτητη προκειμένου να γνωρίζει ο Πέδρο Μαρτίνς σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του και πως δούλεψαν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Συμπεράσματα δεν βγαίνουν από τη διαδικασία των εργομετρικών για το τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν, αλλά ξέρει ο κόουτς πόσο μπορεί να τους πιέσει και πόσο μπορεί να ανεβάσει στροφές.

Αυτές τις πρώτες ημέρες λείπουν αρκετά βασικά στελέχη του Ολυμπιακού. Ο παίκτης, πάντως που έχει γυρίσει σε πολύ καλή κατάσταση και δείχνει ότι δούλεψε αρκετά στη διάρκεια των διακοπών του είναι ο Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος έβγαλε με μεγάλη άνεση και χωρίς πρόβλημα τα σκληρά εργομετρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ γύρισε σε εξαιρετική κατάσταση και έδειξε πως είναι αποφασισμένος και τη νέα σεζόν να είναι πρωταγωνιστής. Είναι βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού και παίκτες που την περασμένη σεζόν έκανε τη διαφορά. Φυσικά ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν μέσα από τις προπονήσεις.

Πάντως πολύ καλά λόγια ειπώθηκαν και για τον Ούγκο Κάιπερς. Ο Βέλγος επιθετικός παρά το γεγονός ότι ήταν ανενεργός για ένα χρόνο έδειξε ότι έχει δουλέψει αρκετά καλά και πως θέλει να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να μείνει στην ομάδα του Πειραιά.