Aνοικτές οι υποθέσεις των Ματέο και Μπρούνο στον Ολυμπιακό

Τόσο ο Αργεντινός εξτρέμ που ξεχώρισε στον Άρη, όσο και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που έφτιαξε το όνομά του στον Ατρόμητο, εξακολουθούν να απασχολούν τους Πειραιώτες.

Aνοικτές οι υποθέσεις των Ματέο και Μπρούνο στον Ολυμπιακό

Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός κινείται για να κλείσει τον επιθετικό και τον αμυντικό ακόμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, στην ατζέντα εξακολουθούν να υπάρχουν τα ονόματα των Ματέο Γκαρσία και Μπρούνο.

Ο μεν Ματέο αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει εισηγηθεί την απόκτησή του εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο, το θέμα έχει «κολλήσει» στις απαιτήσεις της Λας Πάλμας, η οποία όμως έως τώρα δεν έχει καλύτερη προσφορά από αυτή του Ολυμπιακού. Μια καλή πρόταση είχε από το Μεξικό, αλλά ο Αργεντινός εξτρέμ θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη.

Ο δε Μπρούνο, που τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες και ο… αστικός μύθος λέει ότι απομένει μόνο το τυπικό σκέλος από την πλευρά του (οι υπογραφές δηλαδή), πιέζει την ΛΑΣΚ Λιντς να τον αφήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα «φτερά» της επίθεσης, όσο και στον άξονα της μεσοεπιθετικής γραμμής, είναι ένας ποδοσφαιριστής που έκανε «κλικ» στη διοίκηση και στον προπονητή στο ματς με τον Ατρόμητο πριν από 2,5 μήνες.

Ο Ολυμπιακός έκανε την κίνησή του και το πιθανότερο σενάριο είναι να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, καθώς και η ΛΑΣΚ δεν θέλει να της μείνει στο… ράφι ο ποδοσφαιριστής.

Δεν αποκλείεται λοιπόν από το πουθενά, από εκεί που περιμένουμε τον φορ και τον στόπερ, να «σκάσουν» ανακοινώσεις για έναν εκ των Ματέο ή Μπρούνο ή και για τους δύο!