Δεν «παίζει» μόνος του ο Φακούντο για τον Ολυμπιακό

Το θέμα του Μπεργκ έχει πάει πιο πίσω, ο Αργεντινός φορ της Μπενφίκα ξαναβγήκε δυναμικά στο προσκήνιο, αλλά δεν είναι ο μοναδικός που εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι».

Δεν «παίζει» μόνος του ο Φακούντο για τον Ολυμπιακό

Από το πρωί της Δευτέρας έχει αρχίσει να κυκλοφορεί έντονα το σενάριο ότι πάει… γι’ άλλα ο Ολυμπιακός στο θέμα του επιθετικού. Ο Μάρκους Μπεργκ που δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση των «ερυθρολεύκων» φέρεται να πηγαίνει πιο πίσω και να προκρίνονται άλλες περιπτώσεις.

Ο Φακούντο Φερέιρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που αποδεδειγμένα αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς. Τον είχε ζητήσει τον χειμώνα, αλλά τότε οι απαιτήσεις της Μπενφίκα ήταν υψηλές. Σε όλα αυτά προσθέστε και την επιθυμία των Λουζιτανών να παραχωρήσει τον παίκτη δανεικό για 1,5 χρόνο και όχι για 6 μήνες, με την απαίτηση ο Ολυμπιακός να καλύψει όλο το συμβόλαιό του που ήταν πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν τότε στην περίπτωση του Φράνκο Σολδάνο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν «παίζει» μόνος του ο Φερέιρα. Υπάρχει κι άλλος επιθετικός που έχει πέσει στο τραπέζι και εξετάζεται σοβαρά εδώ και πολλές μέρες, το διάστημα δηλαδή που ο Ολυμπιακός «έτρεχε» την υπόθεση Μπεργκ περιμένοντας καρτερικά την απάντησή του.

Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του επιθετικού, με βάση τα όσα διαρρέουν από την ΠΑΕ και με την αίσθηση που επικρατεί από τα όσα προκύπτουν από το λιμάνι.

Όσο για τον Μπεργκ; Κάποιοι επιμένουν ότι δεν έχει κλείσει αρνητικά η ιστορία οριστικά. Ωστόσο, δεν είναι ψέμα ότι για την ώρα φαίνεται ότι άλλοι επιθετικοί έχουν περάσει πλέον στην pole position. Ο ένας φέρεται να είναι ο Φερέιρα. Ο άλλος… αναζητείται!