VG για Ομάρ: «Πιθανή αποχώρηση από τον Ολυμπιακό» (pic)

Νορβηγικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ομάρ Ελαμπντελαουί βρίσκεται στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων και πως το μέλλον του στον Ολυμπιακό είναι ανοιχτό. 

VG για Ομάρ: «Πιθανή αποχώρηση από τον Ολυμπιακό» (pic)

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην περσινή πορεία του Ολυμπιακού τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη ήταν ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός απασχολεί κάθε καλοκαίρι συλλόγους από το εξωτερικό καθώς πραγματοποιεί μεστές εμφανίσεις με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Αυτή τη φορά δημοσίευμα της νορβηγικής VG κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον από την Αγγλία και συγκεκριμένα από τις Σαουθάμπτον και Λέστερ ενώ στο παιχνίδι της απόκτησης του κινείται και η Σέλτικ.

Μεταξύ άλλων αναφέρει το δημοσίευμα: «Το ενδεχόμενο αποχώρησης του αρχηγού της Εθνικής Νορβηγίας από τον Ολυμπιακό δεν είναι απίθανο. Το όνομα του άλλωστε εμφανίζεται πολλές φορές σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Η Σαουθάμπτον, η Λέστερ αλλά και η Σέλτικ είναι μεταξύ των ομάδων που έχουν «συνδεθεί» με τον Νορβηγό αμυντικό τους τελευταίες έξι μήνες. Μάλιστα υπάρχουν πηγές στην Ευρώπη που αναφέρουν ότι ο Ομάρ έχει μεγάλη ζήτηση το φετινό καλοκαίρι».