Η Πόρτο φουλάρει τώρα για Κούτρη

Τι αναφέρουν τα πορτογαλικά δημοσιεύματα για τον Έλληνα μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται στο… στόχαστρο των «Δράκων».

Η Πόρτο φουλάρει τώρα για Κούτρη

Τη μεταγραφή του Ρένσο Σαράβια ανακοίνωσε η Πόρτο. Ο Αργεντινός υπέγραψε συμβόλαιο με τους «Δράκους» έως το 2023 και όπως αναφέρει ο πορτογαλικός Τύπος η μεταγραφή του κόστισε περίπου 5,5 εκατ. ευρώ και μπήκε μάλιστα ρήτρα ύψους 50 εκατ. ευρώ.

Με αφορμή τη μεταγραφή του Σαράβια οι Πορτογάλοι ασχολούνται με τις επόμενες κινήσεις της Πόρτο. Με την απόκτηση του 25χρονου οι «Δράκοι» έκλεισαν το θέμα της ενίσχυσης τους στο δεξί άκρο της άμυνας τους.

Τα Μέσα της Ιβηρικής, ωστόσο αναφέρουν πως επόμενος στόχος είναι ο Λεονάρντο Κούτρης. Με τον Έλληνα μπακ θέλουν να ενισχύσουν το αριστερό τους άκρο οι Πορτογάλοι και είναι παίκτης που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα τους. Ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού βρίσκεται στο… στόχαστρο της Πόρτο, η οποία τώρα θέλει όσο να πάρει παίκτη και για την αριστερή πλευρά της άμυνας της.

Για τον Κούτρη μη ξεχνάμε πως έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία και για τη Μπενφίκα. Η αποχώρηση του Γκριμάλντο ανοίγει χώρο για την ομάδα της Λισαβόνας με τους Πορτογάλους να θεωρούν πως ο Λεονάρντο θα είναι ο αντικαταστάτης του. Μη ξεχνάμε το θερμό ενδιαφέρον της Μαρσέιγ, η οποία τον Ιανουάριο είχε κάνει και επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό.