Προτάθηκε ο Κοεντράο στον Ολυμπιακό, τον θέλει η Φλαμένγκο

Ο 31χρονος αριστερός μπακ που έχει προϋπηρεσία σε Μπενφίκα, Σπόρτινγκ και Ρεάλ Μαδρίτης, έμεινε ελεύθερος από την Ρίο Άβε και ο Ζόρζε Μέντες προσπαθεί να τον περάσει στους «ερυθρόλευκους» ως αντί-Κούτρη.

Προτάθηκε ο Κοεντράο στον Ολυμπιακό, τον θέλει η Φλαμένγκο

Ο Ολυμπιακός εφόσον ο Λεονάρντο Κούτρης πωληθεί, γεγονός που συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες, τότε θα κινηθεί για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ για να αποτελέσει δίδυμο με τον Κώστα Τσιμίκα.

Αρχικά η πληροφόρηση που υπήρχε ήταν ότι είχε σχηματιστεί πολύ καλή άποψη για τον Γιώργο Κυριακόπουλου του Αστέρα Τρίπολης, αλλά ακόμα δεν έχει προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση. Ίσως επειδή ο Κούτρης παραμένει ακόμα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, καθώς δεν έχει φτάσει στην ΠΑΕ κάποια πρόταση που να ικανοποιεί τον σύλλογο.

Από εκεί και πέρα, σε μανατζερικούς κύκλους στο εξωτερικό βουίζει ότι ο μεγαλοατζέντης Ζόρζε Μέντες έχει προτείνει τον Φάμπιο Κοεντράο.

Ο 31χρονος αριστερός μπακ που έχει περάσει από την Μπενφίκα, την Σπόρτινγκ και την Ρεάλ Μαδρίτης, κυκλοφορεί ελεύθερος καθώς δεν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρίο Άβε.

Ο Κοεντράο είναι ένας «μπαρουτοκαπνισμένος» ποδοσφαιριστής και ο μάνατζέρ του εκτιμάει ότι στον Ολυμπιακό θα ξαναφτιάξει το όνομά του. Από τους Πειραιώτες δεν έχει γίνει καμία κίνηση πάντως.

Αντιθέτως, η Φλαμένγκο φέρεται διατεθειμένη να κινηθεί για την απόκτησή του! Ο πρώην τεχνικός των Μπενφίκα και Σπόρτινγκ, Ζόρζε Ζεσούς βγάζει πλέον το ψωμί του στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, η Φλαμένγκο βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ και ο Κοεντράο στα μάτια του Ζεσούς μοιάζει με ιδανική επιλογή…