Φάκελο με ελλείψεις θα παρουσιάσει ο ΠΑΟ

Όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι η αδειοδότηση είναι χαμένη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό. 

Φάκελο με ελλείψεις θα παρουσιάσει ο ΠΑΟ

H αλλαγή του κανονισμού αδειοδότησης της SuperLeague απομένει πλέον ο μοναδικός τρόπος σωτηρίας για τον Παναθηναϊκό, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος επιμένει στην απόφασή του να μην βάλει επιπλέον χρήματα για την εξόφληση των οφειλών ως 31 Δεκεμβρίου 2017.

Μέχρι και την Τετάρτη 11/4 μόνο 20 από τους πιστωτές είχαν φτάσει σε διακανονισμό με την ΠΑΕ, ενώ οι 80 όχι. Μάλιστα, οι "πράσινοι" δεν έχουν ανοίξει καν δίαυλο επικοινωνίας με την πλειοψηφία αυτών, αφού είχαν εντοπιστεί μεγάλες διαφορές κατά την διαπραγμάτευση των τελευταίων μηνών.

Με όλα αυτά τα δεδομένα, είναι σίγουρο ότι ο φάκελος του Παναθηναϊκού που θα κατατεθεί στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ θα είναι ελλιπής, παρά το αρχικό κλίμα αισιοδοξίας από το περιβάλλον του Αλαφούζου.

Επιπλέον, ένα ακόμα ζήτημα που εγείρεται, όπως επισημαίνει και σημερινό δημοσίευμα της Sportime, είναι το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα τον ισολογισμό για τη σεζόν 2016-17. Αν ισχύει το παραπάνω, τότε ο φάκελος του Παναθηναϊκός θα απορριφθεί άμεσα, χωρίς να υποβληθεί σε εξέταση.