Μπεργκ: «Δεν έχω αποφασίσει»

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για το μέλλον του, τονίζοντας πως θα παίξει για δύο χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Τι λέει για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Μπεργκ: «Δεν έχω αποφασίσει»

Ένας χαμός γίνεται γύρω από τον Μάρκους Μπεργκ τις τελευταίες ημέρες με τον Ολυμπιακό να πιέζει τον Σουηδό επιθετικό και να προσπαθεί να αποσπάσει την θετική του απάντηση. Σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπάρχουν οι δύο πλευρές έχουν έρθει κοντά, αλλά χωρίς ο 33χρονος επιθετικός να έχει δώσει την οριστική του απάντηση.

Ο Μπέργκ μίλησε στην aftonbladet για το μέλλον του και αρχικά τόνισε: «Είμαι στη θέση να πως ότι θα συνεχίσω στο εξωτερικό. Αισθάνομαι πολύ καλά στο εξωτερικό. Γνωρίζω ότι το σώμα μου μπορεί να αντέξει δύο ακόμα χρόνια σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η ιδέα που έχουμε στο μυαλό μας είναι να συνεχίσουμε για δύο χρόνια στο εξωτερικό», είπε ο Μπεργκ και όσον αφορά στο θέμα της Γκέτεμποργκ τόνισε πως δεν είναι ακόμα η ώρα να γυρίσει στη Σουηδία.

Για το τι θα ζυγίσει περισσότερο για την επιλογή του συλλόγου τόνισε: «Είναι σαφές ότι θα συνεχίσω στο εξωτερικό, αλλά το οικονομικό είναι ένα θέμα που θα με απασχολήσει πρώτα απ’ όλα. Ασφαλώς και πρέπει το επίπεδο του πρωταθλήματος να είναι σε υψηλό επίπεδο».

Ο Μπεργκ ρωτήθηκε και για το θέμα του Ολυμπιακού λέγοντας: «Πολλά γράφονται, αλλά δεν πρόκειται να μιλήσω για συγκεκριμένους συλλόγους», είπε ο Σουηδός και σε ερώτηση αν τον επηρεάζει το γεγονός ότι έπαιξε στον Παναθηναϊκό είπε: «Είναι ευαίσθητο το θέμα. Δεν έχω πάρει καμία απόφαση. Έχει γραφτεί ότι αποφάσισα, αλλά αυτό δεν ισχύει καθόλου», σχολίασε, ενώ για το Κατάρ τόνισε: «Οικονομικά είναι ωφέλιμο να ζεις εκεί. Δεν είναι ψέμα αυτό».