«As»: Ο Βαλβέρδε στέλνει Βερμάλεν στον Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με την μαδριλένικη εφημερίδα, βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση του 34χρονου Βέλγου στόπερ.

«As»: Ο Βαλβέρδε στέλνει Βερμάλεν στον Ολυμπιακό!

Πάει για «μπαμ» ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την εφημερίδα As. Στην ηλεκτρονική της έκδοση η εν λόγω εφημερίδα αναφέρει ότι «η ελληνική ομάδα είναι κοντά στο να υπογράψει τον Βέλγο στόπερ, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος». Συμπληρώνει μάλιστα στο ρεπορτάζ της ότι ο Βαλβέρδε έχει εξηγήσει στον ποδοσφαιριστή ότι είναι ένας εξαιρετικός προορισμός ο Πειραιάς.

Η αλήθεια είναι ότι ο Βερμάλεν είχε προταθεί στον Ολυμπιακό, όπως και σε άλλες ομάδες της Ευρώπης (μεταξύ άλλων και στη Φενέρμπαχτσε), την περίοδο που οι «ερυθρόλευκοι» είδαν τον πρώτο τους «στόχο», τον Ζερεμί Ματιέ να υπογράφει την ανανέωση στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Φέτος, ο Βερμάελεν είχε 12 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ενώ στο παρελθόν έχει διαπρέψει με τις φανέλες των Ρόμα και Άρσεναλ.

Οι επόμενες ώρες θα κρίνουν κατά πόσο έχουν βάση τα όσα αναφέρουν οι Ισπανοί για τον 34χρονο Βερμάελεν, ο οποίος ως όνομα σε περίπτωση που πιάσει λιμάνι, θα είναι ένας από τους κορυφαίους στόπερ που πέρασαν ποτέ από την Ελλάδα!