Ο «αλμυρός» Μάρκοβιτς της Παρτιζάν για Ολυμπιακό

Τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Σέρβων για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό της ομάδας του Βελιγραδίου και οι υψηλές απαιτήσεις.

Ο «αλμυρός» Μάρκοβιτς της Παρτιζάν για Ολυμπιακό

Αμυντικό από την Παρτιζάν «χτυπάει» ο Ολυμπιακός σύμφωνα με όσα αναφέρουν σερβικά ρεπορτάζ. Συγκεκριμένα όπως γράφουν οι Σέρβοι οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, όμως η συγκεκριμένη περίπτωση δεν μοιάζει καθόλου εύκολη.

Σύμφωνα με τους Σέρβους οι «νεκροθάφτες» θέλουν 2,5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον 19χρονο αμυντικό. Εκεί είναι και ο ενδοιασμός των Σέρβων κατά ποσό μπορεί ο Ολυμπιακός να φτάσει αυτό το ποσό. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών ενδέχεται να κάνουν μία επαφή με τη διοίκηση της Παρτιζάν προκειμένου να διαπιστώσουν τις προθέσεις της διοίκησης της και αν μπορούν να έρθουν σε συμφωνία.

Ο παίκτης όπως αναφέρουν οι Σέρβοι τον χειμώνα κόστιζε 3,5 με 4 εκατ. ευρώ, αλλά η αξία του έπεσε λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε την άνοιξη και τον κράτησε εκτός για μεγάλο διάστημα. Μάλιστα όταν επανήλθε από τον τραυματισμό του δεν μπόρεσε να κερδίσει ξανά τη θέση του.

Η Παρτιζάν δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να κάνει επαφές με τον Ολυμπιακό, όμως, από την άλλη είναι ξεκάθαρη για το τι θέλει για να δώσει τον ποδοσφαιριστή. Οι Σέρβοι επισημαίνουν στο ρεπορτάζ τους πως παρά τις εχθρικές σχέσεις που έχουν οι οπαδοί των δύο ομάδων οι διοικήσεις έχουν κάνει δουλειές τα τελευταία χρόνια. Ο Ολυμπιακός έχει αγοράσει τους Φέισα, Σέποβιτς, Τζούρτζεβιτς από την Παρτιζάν και εκείνη έχει πάρει τους Γιάνκοβιτς και Ζντιέλαρ. Επομένως σε επίπεδο διοικήσεων υπάρχει καλή επαφή μεταξύ των δύο συλλόγων.