Ζιλ Ντίας: «Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός δύο σεζόν χωρίς τίτλο» - Τι περιμένει από τη Μονακό

«Η χρονιά ήταν απογοήτευση», λέει ο Πορτογάλος και μιλά για το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Ολυμπιακό

Ζιλ Ντίας: «Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός δύο σεζόν χωρίς τίτλο» - Τι περιμένει από τη Μονακό

Ο Ζιλ Ντίας ήρθε στον Ολυμπιακό τον περασμένο Γενάρη και μίλησε στην στη σελίδα της πατρίδας του Remate Digital, τόσο για το ερυθρόλευκο εξάμηνό του όσο και για το πέρασμά του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

«Θέμα» και με το συμβόλαιο του Ζιλ Ντίας

Αναφέρθηκε μάλιστα και στο μέλλον του και συγκεκριμένα στο ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Ολυμπιακού. Τόνισε όμως ότι περιμένει την απόφαση της Μονακό με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Ο Ζιλ Ντίας, δήλωσε:

«Θα πρέπει να περιμένω την απόφαση της Μονακό, με την οποία έχω συμβόλαιο. Όσον αφορά στον Ολυμπιακό μου άρεσε πολύ η εμπειρία που είχα και είναι μια πιθανότατα που θα εξέταζα με θέρμη».

«Στη Νότιγχαμ όλα πήγαιναν πολύ καλά ατομικά και συλλογικά, αλλά έπειτα υπήρχε μια γενική πτώση, η οποία επηρέασε κι εμένα. Τον Ιανουάριο είχα την ευκαιρία να πάω στον Ολυμπιακό και να παλέψω για τον τίτλο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και να παίξω στο Europa League.

Το εντυπωσιακό γκολ του Ζιλ Ντίας κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου στα καλύτερα του Europa League (vid)

Έτσι αποφάσισα να πάω στην Ελλάδα, αλλά τραυματίστηκα στο Κίεβο κι έμεινα ένα μήνα έξω. Ήταν μια κακή σεζόν για τον Ολυμπιακό, καθώς δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε κάποιον τίτλο και μία ομάδα σαν κι αυτήν δεν μπορεί να μένει δύο διαδοχικές σεζόν χωρίς πρωτάθλημα. Ήταν απογοήτευση».