Ο Βάντερσον ανανέωσε την συνεργασία του με την Λαμία

Στη Λαμία θα συνεχίσει την καριέρα του ο 34χρονος μπακ, Βάντερσον Σκαρντοβέλι. Παρά τις προτάσεις που δέχτηκε, προτίμησε να παραμείνει στον σύλλογο της Φθιώτιδας. 

Ο Βάντερσον ανανέωσε την συνεργασία του με την Λαμία

Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά το τελευταίο διάστημα αναφορικά με το μέλλον του Βάντερσον Σκαρντοβέλι. Η πολύ καλή σεζόν που έκανε την περασμένη περίοδο στη Λαμία τράβηξε αναπόφευκτα το ενδιαφέρον μνηστήρων που ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον έμπειρο αριστερό μπακ.

Ο Βραζιλιάνος είχε πράγματι αρκετές προτάσεις στα χέρια του, ωστόσο προτίμησε να παραμείνει στην ομάδα της Φθιώτιδας, όπου και καλή οικονομική προσφορά του έγινε και δεν είχε κανένα παράπονο στο διάστημα της θητείας του.

Ο 34χρονος μπακ μέτρησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο 26 συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκα και πέντε στο κύπελλο Ελλάδας και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες για την πετυχημένη πορεία των κυανόλευκων και στις δύο διοργανώσεις.

Μετά την ευτυχή κατάληξη που είχε η υπόθεση της παραμονής του και την υπογραφή του νέου μονοετούς συμβολαίου, ο Βάντερσον δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω και την επόμενη χρονιά στη Λαμία, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα και ελπίζω η επόμενη σεζόν να είναι το ίδιο επιτυχημένη με την προηγούμενη. Όλοι μαζί σαν οικογένεια και με τη στήριξη του κόσμου να συνεχίσουμε τις επιτυχίες».