Επιβεβαιώνουν οι Άγγλοι για Βέλλιο

Πιο πιθανό από ποτέ μοιάζει να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο διεθνής επιθετικός. Τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Αγγλία.

Επιβεβαιώνουν οι Άγγλοι για Βέλλιο

Ο Απόστολος Βέλλιος είναι στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει πολλές πιθανότητες προκειμένου να περάσει τις πύλες του Ρέντη το ερχόμενο καλοκαίρι. Για το συγκεκριμένο θέμα σας έγραψε το πρωί το fosonline.gr και οι Άγγλοι επιβεβαιώνουν πως πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό.

Η ιστοσελίδα hitc.com φιλοξενεί μεγάλο ρεπορτάζ για τον Απόστολο Βέλλιο με τίτλο «Ο Ολυμπιακός θέλει τον Βέλλιο της Νότιγχαμ». Οι Άγγλοι αναφέρουν πως αυτή τη φορά οι συνθήκες έχουν ωριμάσει προκειμένου ο Έλληνας επιθετικός να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο τεχνικός της Νότιγχαμ, ο Καράνκα τον έχει χρησιμοποιήσει σε μόλις οκτώ παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Από τα οκτώ ματς στα τέσσερα ήταν βασικός και μόλις στο ένα έβγαλε ολόκληρο το 90λεπτο. «Στον Ολυμπιακό ελπίζουν πως τώρα θα κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως οι Άγγλοι δεν το γνωρίζουν και τόσο καλά το θέμα, αφού ο Ολυμπιακός όποτε θέλει τον κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή. Πάντως το συγκεκριμένο ρεπορτάζ επισημαίνει πως η πώληση του Βέλλιου θα φέρει στα ταμεία της Νότιγχαμ χρήματα, τα οποία χρειάζονται για την ενίσχυση της ομάδας.