Πάντα στην ερυθρόλευκη λίστα ο Βέλλιος

Ο 26χρονος διεθνής επιθετικός βρίσκεται μονίμως στα υπόψη των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης ενόψει της νέας σεζόν.

Πάντα στην ερυθρόλευκη λίστα ο Βέλλιος

Έχει ξεκινήσει ήδη η ονοματολογία από την Πορτογαλία λόγω της πρόσληψης του Πέδρο Μαρτίνς. Το όνομα του Βραζιλιάνου φορ Τικίνιο της Πόρτο φιγουράρει στα ρεπορτάζ παρότι πρόκειται για μία εξαιρετικά «αλμυρή» οικονομικά περίπτωση.

Στο «Ντραγκάο» υποστηρίζουν ότι εκτός του ότι δεν έχουν κάνει σκέψεις παραχώρησής του το καλοκαίρι, όποιος θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό κοντά στα 6 εκ. ευρώ. Ενδεχομένως να λέμε και λίγα!

Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι στην προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμπιακός για να τονώσει και το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα, υπάρχει πάντοτε ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα ο Απόστολος Βέλλιος.

Ο 26χρονος διεθνής φορ που είχε ακουστεί και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Μπέσνικ Χάσι δεν «ψηνόταν» και ιδιαίτερα, δεν έχει πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στη Νότιγχαμ Φόρεστ (μόλις 9 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και 1 γκολ) και δεν αποκλείεται να δει και εκείνος με διαφορετικό μάτι πλέον την επιστροφή του στην Ελλάδα. Άλλωστε, ήταν γνωστό ότι ο υψηλόσωμος επιθετικός πάντοτε είχε όνειρο να κάνει καριέρα στο εξωτερικό και δη στην Αγγλία.

Στο Λιμάνι λοιπόν έχουν πολύ καλή άποψη για τον Βέλλιο και είναι δεδομένο ότι θα πέσει στο τραπέζι (αν δεν έχει πέσει ήδη) το όνομά του ως μία έξτρα λύση για την επιθετική γραμμή.

Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά συγκριτικά με την περσινή χρονιά. Δεν υπάρχει Χάσι πλέον στον πάγκο που ήθελε να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλες τις μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα «παίξει μπάλα» μόνος του.